Ünlü konuklar Menajerimi Ara'nın yeni tanıtımında

Ünlü oyuncuların heyecanlarını ve hayal kırıklıklarını, menajerlerinin ise başarılarını ve hırslarını gözler önüne sunan Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Rıza Kocaoğlu ve Boran Kuzum’un konuk olduğu 6. bölümünden yeni tanıtım yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü konuklar Menajerimi Ara'nın yeni tanıtımında

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yanı sıra diziye her bölüm konuk olan isimlerle ekrana gelen ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) arasındaki ilişki gittikçe karmaşık bir hal alıyor. Yıllar önce Nejat’ın (Erol Ozan Ayhan) kalbini kıran Feris (Canan Ergüder) ise yine talihsiz tesadüfler sonucu Nejat tarafından yanlış anlaşılıyor. Deneme çekimlerinde sorun yaşayan Boran Kuzum yönetmenle yaptığı görüşme sırasında gerginliğini fazlasıyla ortaya koyuyor. Mayda’nın (Aslı Mavitan) Dicle’yi işten kovdurma baskıları Kıraç’ı (Barış Falay) bir çıkmazın içine sürüklerken işe girdiğinden beri Kıraç’ın kendisini kovdurmaya çalıştığını öğrenen Dicle bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor.

Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği ‘Menajerimi Ara’ her Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında.

İşte dizinin yeni bölüm tanıtımı:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin