Ünlü komedyen için tecavüz ve taciz suçlaması: Çok sayıda kadına uzun yıllar boyunca cinsel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor

Dünyaca ünlü komedyen ve aktör Russell Brand hakkında çok ciddi iddialar ortaya atıldı. Dünya gündemine bomba gibi düşen habere göre ünlü komedyen çok sayıda kadına uzun yıllar boyunca cinsel saldırıda bulunmuş. Çıkan haberler sonrası İngiliz polisi harekete geçti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü komedyen için tecavüz ve taciz suçlaması: Çok sayıda kadına uzun yıllar boyunca cinsel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor

Ünlü komedyen ve aktör Russell Brand'in hakkındaki çok önemli iddialar ortaya atıldı. Dünyaca ünlü komedyenin çok sayıda kadına uzun yıllar boyunca tecavüz, taciz de dahil olmak üzere cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden olan Sunday Times, tarafından yayımlanan habere göre İngiliz komedyen ve aktör Russell Brand’in yedi yıllık bir süreç içerisinde dört kadına tecavüz ve taciz de dahil olmak üzere cinsel saldırılarda bulunduğunu öne sürdü.

Ünlü komedyen için tecavüz ve taciz suçlaması: Çok sayıda kadına uzun yıllar boyunca cinsel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor

KATY PERRY'NİN ESKİ EŞİYDİ

Gazetede yer alan habere göre Brand, kariyerinin zirvesinde olduğu 2006-2013 yılları arasında dört kadına cinsel saldırıda bulunmuş. Söz konusu iddialar ise Brand tarafından yalanladı. ABD’li ünlü şarkıcı Katy Perry’nin bir dönem eşi olan 48 yaşındaki Brand hakkında iddia edilen olaylarla ilgili çıkan haberde bir kadının tecavüz iddiasında bulunduğunu, bir diğerinin ise Brand’in kendisine 16 yaşındayken ve hala okuldayken saldırdığını söylediğini belirtti. Gazete, suçlayanlardan ikisinin olayların Los Angeles’ta meydana geldiğini bildirdiğini söyledi.

2019'DAN BERİ ARAŞTIRILIYOR

Komedyen Brand sosyal medyada yayınladığı bir video mesajında suçlamaların “son derece korkunç ve saldırgan saldırıların yanı sıra oldukça aptalca şeyler” içerdiğini söyledi. Brand, “Ancak bu şaşırtıcı ve oldukça barok saldırıların arasında, kesinlikle reddettiğim bazı çok ciddi iddialar var” dedi.

Sunday Times, 2019’dan beri Channel 4 TV’deki gazetecilerle birlikte bu haber üzerine çalıştıklarını da duyurdu.

Hem gazeteye hem de TV’ye konuşan ve tecavüz ve taciz iddialarını gündeme getiren kadınların kimliği açıklanmazken, İngiliz polisi bir açıklama yaptı. İngiliz polisi, Brand’i suçlayan kadınların polise giderek resmi şikayette bulunmasını istedi.

NADIA HER ŞEYİ ANLATTI

Dispatches’a konuşan “Nadia” isimli bir kadın 1 Temmuz 2012’de Brand’in evine gittiğini ve ünlü oyuncunun çırılçıplak bir şekilde çıkarak kendisini duvara ittirdiğini söyledi. Gerçek ismini açıklamayan kadın, “Ben kaçmaya çalıştım ama beni tuttu, iç çamaşırımı avuçladı ve onu kenara çekti. Ben kaçmak istedim. Fakat bir prezervatif kullanmadan bana tecavüz etti” dedi.

Nadia daha sonra Brand’in kendisine bir mesaj attığını da söyledi. Mesajda, “Özür dilerim. Çok çılgıncaydı ve bencilceydi. Umarım beni affedebilirsin, sevgi dolu biri olduğunu biliyorum” dedi. Genç kadın, adının lekelenmesinden korktuğu için polise gitmediğini de belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin