Ünlü komedyen Al Brown hayatını kaybetti. İşte Al Brown'un ölüm nedeni...

Amerikalı oyuncu ve komedyen Al Brown uzun süredir Alzheimer hastalığı ile savaşıyordu. Al Brown, 83 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber ünlü komedyenin sevenlerini üzdü.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü komedyen Al Brown hayatını kaybetti. İşte Al Brown'un ölüm nedeni...

The Wire dizisindeki Stan Valchek rolüyle hatırlanan Amerikalı oyuncu ve komedyen Al Brown, 83 yaşında alzheimer hastalığına yenik düştü. Haber, Brown’ın Alzheimer ile savaştıktan sonra 13 Ocak Cuma günü Las Vegas’ta öldüğünü bildiren kızı Jenny tarafından TMZ’ye doğrulandı.

Al Brown'un ölümü sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Bazıları ise Al Brown'un kurtuluşa erdiğini hastalıktan ve acıdan kurtulduğunu dile getirdi.

Ünlü komedyen Al Brown hayatını kaybetti. İşte Al Brown'un ölüm nedeni...

POLİS MEMURUNA HAYAT VERMİŞTİ

Bir Amerikan televizyon klasiği olan The Wire'da suçla mücadele etmekten çok kişisel gelişimiyle alakadar polis memuru Stan Valcheck'e hayat veren Brown, dizinin 20 bölümünde oynamıştı.

90'LARDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Vietnam Savaşı gazisi olan Al Brown, oyunculuk kariyerine çok geç yani 1990'lı yılarda başlamıştı. The Wire'ın yanı sıra The Hustler, Maron ve Commander in Chief gibi suç konulu birçok dizide de oynamıştı. Sinemada ise onu 12 Maymun filminde Brad Pitt ve Bruce Willis ile birlikte izlemiştik. Ayrıca Red Dragon ve The Replaces filmlerinde de oynadı.

 

Etiketler Oyuncu komedyen
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin