Ünlü klip yönetmeni gözaltına alındı

Tarkan, Nilüfer, Murat Boz gibi sanatçıların klip yönetmenliğini yapan Murad Küçük gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü klip yönetmeni gözaltına alındı

CNN Türk'te yer alan habere göre, İstanbul'da ticareti yasak olan, yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen hayvanları koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde tuttuğu iddia edilen Murad Küçük gözaltına alındı.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir'de bir evde ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulan hayvanların bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlatarak, adrese baskın düzenledi. 



Adreste yapılan aramalarda, 1 şahin cinsi kuş, 2 atmaca cinsi kuş, 1 geko cinsi kertenkele, 1 yılan, 7 tarantula cinsi örümcek, 1 Sakallı Ejder olarak bilinen sürüngen, 1 baykuş, 1 gelincik, 1 piton cinsi yılan ve 1 bukalemun ele geçirildi.



Evde oturan, "Tarkan" , "Murat Boz" ve "Nilüfer" gibi ünlü sanatçıların klip yönetmenliğini yapan Murad Küçük gözaltına alındı.



Küçük'ün hayvan ticareti yapmayıp, belgesiz olarak koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde hayvan bulundurduğu tespit edildi.



Evde bulunan hayvanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevlileri refakatinde Darıca Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi.



Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda şüpheli Küçük, 5607 sayılı "Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefetten" ifadesi alınıp, serbest bırakıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin