Ünlü ismin 3 kadınla doğum günü kutlaması olay oldu. Kadınların sadece iç çamaşırları vardı

İtalya ekiplerinden Juventus'un yöneticisi ve eski efsane futbolcu Paul Nedved, doğum günü kutlamasında üç kadınla çekilmiş videosuyla gündem oldu. Video kutlamasında Paul Nedved'in kadınlar samimi görüntüleri ve kadınların üzerinde sadece iç çamaşırı olması dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü ismin 3 kadınla doğum günü kutlaması olay oldu. Kadınların sadece iç çamaşırları vardı

Juventus yöneticisi ve kulüp efsanesi Paul Nedved, br gece kulübünde eğlencenin tadını çıkarırken, üzerinde sadece iç çamaşırı olan üç kadınla çekilen videosu gündemi sarstı.

Salı günü 50. yaşına giren Nedved, üstünü çıkartan kızlarla dans ederken görüntülendi. Birlikte oynadığı kadınların göğüslerini tutan Nedved’in bu görüntüsü sonrası Juventus kulübü konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

İşte o görüntüler:

1994 yılında Ivana Nedved ile evlenen efsane, 2019’da sonlandırdığı birlikteliğinden iki çocuk sahibi.

8 yıl boyunca formasını giydiği Juventus’ta şu anda yönetici kadrosunda görev yapan Çekyalı efsane, siyah beyazlı formayı 327 kez giydi. Futbolculuk kariyeri döneminde, dünya futbolunun en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Nedved, Ballon d’Or ödülü de kazanmıştı.

Biri Lazio, ikisi Juventus’la olmak üzere 3 kez Serie A şampiyonluğu yaşayan Nedved, Coppa Italia, UEFA Süper Kupa ve İtalya Süper Kupa zaferleri de tattı.

Çekya Milli Takımı’nın formasını 91 kez giyen Nedved, ülkesinde dört kez yılın oyuncusu seçildi. 2009’da kariyerine nokta koyduktan sonraki yıl Juventus yönetim kuruluna giren Nedved, 2015’te başkan yardımcılığına getirildi.

Nedved, Juventus’ta özellikle transfer işlerinden sorumlu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin