Ünlü isimlerin uğrak noktası Akdeniz’de huzurlu tatil için Adrasan’da konaklama seçenekleri

Antalya’nın son yıllarda dinlendirici tatiller için gözde durakları arasında yer alan Adrasan, el değmemiş doğası ile sizi şehrin boğucu havasından bir anda çekip alacak seçeneklerden biridir. Yemyeşil ormanların uçsuz bucaksız bir şekilde uzandığı belde, masmavi deniziyle de en özel yaz tatillerine ev sahipliği yapmaktadır. Dünyanın en uzun yürüyüş rotalarından biri olan Likya Yolu ise Adrasan’dan geçmekte olup, size tarihin ve doğanın eşsiz harmanını deneyimleme olanağı sunmaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerin uğrak noktası Akdeniz’de huzurlu tatil için Adrasan’da konaklama seçenekleri

Doğasının bozulmaması için büyük özen gösterilen noktalar arasında öne çıkan Adrasan, bu eşsiz atmosferi doyasıya yaşamanız için çeşitli konaklama hizmetlerine sahiptir. Tatil köyleri, butik oteller ve pansiyonlar öne çıkan seçenekler arasında yer almaktadır. Kalabalıktan uzak bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlerin Adrasan kalınacak yerler hakkında bilgi almaları ve eşsiz bir huzur vadeden tesisler arasından seçimlerini yapmaları önerilmektedir.

Ünlü isimlerin uğrak noktası Akdeniz’de huzurlu tatil için Adrasan’da konaklama seçenekleri

Havuz Seçenekleri ile Beğeni Kazanan Club Sun Village

Adrasan’ın yemyeşil ormanlarına sırtını yaslayan tesislerden Club Sun Village, huzur dolu atmosferinin yanı sıra 1 adet yüzme, 4 adet relax ve 1 adet çocuk havuzu ile serinleme deneyiminizi kusursuzca yaşamanıza olanak sunmaktadır.Havuz seçeneklerine ek olarak Adrasan’ın eşsiz denizini tercih eden konuklar için 750 metre uzaklıktaki halk plajına shuttle hizmeti bulunmaktadır. 27 odaya sahip tesiste, tüm konaklama birimleri, doğa ile uyumlu şekilde tasarlanmış olup, sade ve konforludur. Tam pansiyon konsepti sunan Club Sun Village’da tüm öğünler açık büfe servis edilmektedir. Yoga programları, dalış turu, bisiklet turu, tekne turu gibi bölgenin en popüler aktivite seçeneklerini tesis bünyesinde deneyimlemeniz mümkündür. Tatilinde tercihi dinlendirici anlardan yana olan konuklar içinse SPA merkezi hizmet vermektedir. Yeşilin tüm tonlarına tanıklık edeceğiniz bir Adrasan tatili için seçiminizi Club Sun Village’dan yana yapabilirsiniz.

Ünlü isimlerin uğrak noktası Akdeniz’de huzurlu tatil için Adrasan’da konaklama seçenekleri - Resim : 2

Yemyeşil Doğa ve Dinlendirici Su Sesinin Size EşlikEdeceği Adrasan River Hotel

Dere kenarında, akan suyun huzur veren sesiyle iç içe bir tatil deneyimi sunan Adrasan River Hotel, yemyeşil bir doğanın yanı sıra denize yakın konumuyla da avantaj yaratmaktadır. Tatiliniz boyunca 3 dakika yürüme mesafesindeki halk plajında denize girmenin yanı sıra sizi tekne turları ve olta balıkçılığı aktivitesi gibi keyifli aktiviteler beklemektedir. 12 oda ve 2 adet bungalovun hizmet verdiği tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Adrasan River Hotel’in dere içerisine konumlandırılmış masaları ile serinlerken eşsiz lezzetler tatma olanağı sunan a la carte restoranı ise gün boyu hizmet vermektedir. Adrasan’da huzur dolu bir doğa tatili için tesisi tercih edebilirsiniz.

Ünlü isimlerin uğrak noktası Akdeniz’de huzurlu tatil için Adrasan’da konaklama seçenekleri - Resim : 3

Denize Sıfır Konumu ile Öne Çıkan Ford Hotel Adrasan

Adrasan Koyu’nda kusursuz bir tatil deneyimi için öne çıkan Ford Hotel Adrasan, yaz aylarında bu eşsiz denizin tadına doyasıya varacağınız tesislerden biridir. Ev konforu sağlayan 27 odada konuklar oda kahvaltı konseptinde ağırlanmaktadır.Dalış, bot turu, rüzgar sörfü gibi aktivitelerle dolu dolu geçecek bir tatil vadeden tesis, Olimpos Antik Kenti’ne yakın konumuyla da avantaj sağlamaktadır. Gün boyu serinletici ve lezzetli içecekler servis eden barda, akşam saatlerinde ise canlı müzik hizmeti verilmektedir. Evcil hayvan dostu tesisler arasında yer alan Ford Hotel Adrasan’ı doğanın tüm güzelliklerini doyasıya yaşamak için seçebilirsiniz.

Akdeniz’in cennet köşelerinden Adrasan’da doğa ve tarih ile iç içe, birbirinden özel aktivite seçeneklerini değerlendirebileceğiniz tüm tesisler hakkında detaylı bilgi almak için www.otelleri.net adresine tıklamanız yeterlidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin