Ünlü isimlerin 1 Mayıs İşçi Bayramı yorumları!

Ünlü oyuncular ve yazarlar gergin geçen 1 Mayıs'ı resmi Twitter hesaplarından yorumladılar.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerin 1 Mayıs İşçi Bayramı yorumları!

İstanbul Taksim'de yapılan kazı çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmemesinina ardından İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarında olaylar durulmuyor. 



İşte ünlü gazeteci, yazar ve oyuncuların Twitter hesaplarından paylaştıkları 1 Mayıs mesajları...





ORAL ÇALIŞLAR: Polisin bir mayıs müdahalesini kaygı ile izliyorum. Taksim meydanın emekçi için sıradan bir yer olmadığını devlet ne zaman anlayıp, saygı gösterecek?



BELÇİM BİLGİN: #1Mayıs Taksim'de bir cukur var diye İstanbul'u kocaman bir cukura donusturduler..Helal Olsun!!!!!!!:((((



HASAN CEMALİsteyen, 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlasaydı kıyamet mi kopardı? İktidarın tahammulsuzlugu neden? Devletin bu hoyratlığını kınıyorum.Taksim, işçiler ve emekçiler açısından herhangi bir meydan değildir; tarihi bir anlama sahiptir. Buna saygı demokrasinin de gereğidir.



İBRAHİM TATLISES: 1 Mayıs İşçi ve Emekçi kardeşlerimin BAYRAMINI kutlar, bütün aydınlık günlerin EMEKÇİLERİN olması dileğiyle kazasız belasız iyi BAYRAMLAR.



SARP APAK: 1 Mayıs İşçinin ve Emekçinin bayramıdır. Emniyet güçleri dâhil. Hep beraber halay çekmek dururken. İyi bayramlar



AHMET ÜMİT: Acı anılar yerine mutlu anlarımızı hatırlasaydık, sevinçli bir şarkı gibi güzel olurdu ömrümüz, ama nedense mutsuzlukları kaydeder zihnimiz.Şişli'de evimizde gazdan bogulmak üzereyiz, bu mudur insanlık, bu mudur şefkatli devlet?



KORAY ÇALIŞKAN: Beşiktaşın ileri demokrasi hali. İstanbul'u eski Diyarbakır'a döndüren @Valimutlu yu tebrik etmeli. pic.twitter.com/YxDTAMtwyu



OLGUN ŞİMŞEK: Dışar'da savaş var #Yaşasın1Mayıs !



HAMDİ ALKAN: Tüm emekçilerin, bayramı kutlu olsun..



BERNA LAÇİN: Türkiye tarih yazmaya devam ediyor...2013 yılında işçi bayramını biber gazıyla kutlayan ülke olarak yine tarihe geçtik. Kutlarım !!!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin