Ünlü isimlerden polis müdahalesine sert tepki!

Ünlü isimler Onur Yürüyüşü'ndeki polis müdahalesini kınadı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerden polis müdahalesine sert tepki!

Ünlü isimler, Taksim'de bugün yapılması planlanan 23. LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne sert müdahalede bulunulmasına Twitter'dan tepki gösterdi.

 



Ünlü isimlerden polis müdahalesine sert tepki!Onur Yürüyüşü'nün yasaklanmasına ve yürüyüş için gelen kitleye polis tarafından biber gazlı ve tazyikli su ile müdahale edilmesine sert tepki gösteren ünlü isimler, Twitter'da #OnurYürüyüşü hashtag'ı ile 23. LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne destek verdi. Sosyal medyada polisin müdahalesi sonrası oluşan bu gökkuşağı görüntüsü de en çok paylaşılanlar arasındaydı.





İşte o tweetler:

Armağan Çağlayan: Demokrasi ile yönetilen ülkelerde, polisin toma ve gaz ile müdahale ettiği tek onur yürüyüşü Türkiye'de! Dünyada bir ilk!



Onur Akay: AKP, Gezi'de olduğu gibi yine bizi dünyaya rezil etti. Hepinizi onurla sevgiyle kucaklıyorum. Onurlular onursuzları yenecek. 



İrfan Değirmenci: Onur yürüyüşü geçen yıl da Ramazan'da yapıldı ve tek bir tatsızlık yaşanmadı. Ve unutmadan "Homofobi tedavi edilebilir bir rahatsızlıktır"! Hem Ramazan'ın manevi iklimini hem de Onur Yürüyüşü'nü aynı anda yaşayabiliriz. "Ne olursan ol yine gel" diyen Hazreti Mevlana değil mi?



Barış Atay: Bravo gerizekalı... Sen Onur Yürüyüşü'ne saldırınca ülke/dünya artık çok daha ahlaklı(!), bütün meseleyi çözdün, bravo!



Ömür Gedik: Önyargılardan, ayrımcılıktan, sevgisizlikten, kötülükten, özgürlüklere karışılmasından, yasaklardan nefret ediyorum. 



Ahmet Ümit: Özgürlükleri kısıtlayanlar, hayatın renklerini silmek isteyenlerdir. Onur yürüyüşü engellenemez. 





Mert Fırat: Yalanı, hileyi, cinayetleri, çocuk tacizini, Sivas'ı, dini istismarı hatta yapılan kötü şakaları hazmedenler  #OnurYürüyüşü 'nü hazmedemedi.n kötü şakaları hazmedenler  #OnurYürüyüşü 'nü hazmedemedi.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin