Ünlü isimlerden Hürriyet’e destek yağdı

Bağcılar'daki Hürriyet Dünyası binasına yapılan ikinci saldırı yine sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerden Hürriyet’e destek yağdı

Eylemcilerin ikinci defa taş ve sopalar ile binaya hasar vermesi, medya ve sanat camiasında büyük yankı buldu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Hürriyet’e yapılan saldırıyı kınadı.

İşte o mesajlardan bazıları:



Can Dündar: Hürriyet 'e saldırının 1.derecede sorumlusu, gazeteyi hedef gösteren Cumhurbaşkanı ve önlem almayan iktidardır. Gözdönmesi. Susturamazlar.



Fatih Portakal: Artık medya binaları değil içindeki insanlar hedef alınabiliyor. Önemli olan bunların cesareti nereden bulduğu. #HürriyeteSaldırı



Gülben Ergen: Basını hedef göstermek, düşman bellemek, bir de saldırmak nedir? #Hürriyet Özgür ve demokratik ülkelerde basına saldırı olmaz! Olamaz! Olmamalı.



Atilla Taş: @Hurriyet 'e 2. kez saldırıyorlar. Devletin tepesinden hedef gösteriyorlar. Herkes kendi hukukunu uygulayacaksa, hukuk devleti ne işe yarar?



Onur Akay: Hürriyet'i basan vandallar mı bu ülkenin gençliği? Hürriyet'e baskın yapmak gündem değiştirmektir. Yarın 1 değil 10 tane Hürriyet alacağım.



Enver Aysever: Hiçbir gazeteci/aydın güvence altında değildir. Hürriyet baskını tarihi kırılmadır. Meslektaşlarımıza geçmiş olsun dilerim.



İsmail Küçükkaya: Hürriyet'e saldıranlar ve buna göz yumanlar tarihi bir hatanın içinde. Ne 90'lara dönmesi? Çok daha acı yazılırlar tarihe?



Rahşan Gülşan: Hürriyet'te çalışan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Ama kamyonla gazete basılabilen günlerde hiçbir şey geçmiş olacak gibi görünmüyor...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin