Ünlü isimlerden boksör Avni Yıldırım'a destek yağdı!

Milli boksör Avni Yıldırım'a 18 Şubat Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile mücadelesi öncesinde ünlü isimlerden destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerden boksör Avni Yıldırım'a destek yağdı!

Arda Turan, Mesut Özil, Şahan Gökbakar, Birkan Sokullu, Gökhan ve Hakan Özoğuz, Gürkan Uygun ve Kerem Bursin 18 Şubat Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile çıkacağı ünvan mücadelesi öncesi milli boksör Avni Yıldırım'a destek mesajı verdi.



Avni Yıldırım'ın WBC Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında Belaruslu Aliaksandr Sushchyts ile karşılaşacağı maçın da yer alacağı Milano Boks Gecesi 18 Şubat Cumartesi günü canlı yayınla 23.00’te TV8,5’ta yayınlanacak.



Ünlü isimler neler söyledi?



Arda Turan: "Avni Yıldırım, merhabalar çok selamlar Barcelona'dan. Sana güveniyoruz. Duacınınız. Başarılar. Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni...”



Mesut Özil: "Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz. Bütün Türkiye destekliyor seni, Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın. Dualarım seninle.”



Şahan Gökbakar: ”Evet Avni’cim sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Abi neredesin diyeceksin mantıcıdayım. Boksu bıraktıktan sonra kendimi mantıya hamur işine verdim abi. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum. Şu anda etrafın baya kalabalık ama hala aynı Avni’sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın hiç de bozacağını düşünmüyorum. Seninle bolca spanning yapmışlığımız var biliyorsun.“



Birkan Sokullu: "Avni Yıldırım başarılar dilerim."



Athena (Gökhan- Hakan Özoğuz): “Avni Yıldırım kardeşim Dünya Şampiyonluğu yolunda yumruğunda Türkiye’yi taşıyorsun. Milano’da sana başarılar seni çok seviyoruz. Tek yürek olarak beraberiz. Bütün Türkiye seninle.”



Gürkan Uygun - Kerem Bursin: “Avni kardeşim yanında değiliz ama seninleyiz.” 



İşte, Avni Yıldırım'a gönderilen o videolar:




Etiketler boks arda turan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin