Ünlü isimlerden Ankara'daki saldırıya tepki tweetleri

Ankara'da 28 kişinin yaşamını yitirdiği askeri araçlara bombalı saldırıya ünlü isimlerden de tepki vardı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerden Ankara'daki saldırıya tepki tweetleri

Ankara'da dün akşam saat 18.30 sularında askeri servis aracına saldırı düzenlendi. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığı belirtildi.



Saldırı sonrası ülke ve dünya liderlerinden kınama mesajları geldi. Sosyal medyada da ünlü isimler yazdıkları tweetlerle saldırıya tepki gösterdi. İşte o tweetlerden bazıları:



Sibel Can: "Yine kan... Yine can gitti... Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum... Yakınlarına Allah sabur ve dayanma gücü versin"



Emre Aydın: "Çok üzgünüz.Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum"

Ünlü isimlerden Ankara'daki saldırıya tepki tweetleri

Tuba Ünsal: "Olay yeri... Çeken eniştem. Patlamadan sonra hemen olay yerine gidiyor... Bu akşam yarım gün izin almasa o araçlarda olacaktı.. Asker Ankara'da... Ablam arkadaşlarının eşlerine ulaşamadığı için perişan... Allah kahretsin hayatlarımıza trajediyi bu kadar yaklaştıranlardan...Tüm asker ailelerinin başı sağ olsun ."





Sermiyan Midyat: "Doğum yerim Ankara şu anda ölümün, sözün, özün, vicdanın bittiği yer. Çok çok acı! Hepimize büyük sabır ve bir avuç olsun huzur diliyorum"



Zuhal Topal: "Ankara 'da yaşanan hain saldırıyı LANETLİYORUM!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin