Ünlü isimler 'yaza merhaba partisi'nde buluştu!

Tanınmış yapımcı Zafer Kerey'in 'Eskimeyen Dostlar, Yaza Merhaba' partisine bu yıl da birbirinden ünlü isimler katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler 'yaza merhaba partisi'nde buluştu!

Ünlü yapımcı Zafer Kerey’in her yıl Sarıyer’deki evinde düzenlediği "Eskimeyen Dostlar, Yaza Merhaba" partisine bu yıl da birbirinden değerli, sanatçı ve medya sektöründen birçok arkadaşı katıldı.



Türkiye’nin sayılı organizatörlerinden olan vizyon ajansın sahibi Atilla Kalpakarslan, ünlülerin kebapçısı Hüseyin Bakar, ünlü sanatçılar Oya Aydoğan, Serpil Çakmaklı, Pınar Dilşeker, Aydan Kaya, Gökhan Güney, Yavuz Seçkin, Okan Karacan, Ege Çağlayan Topaloğlu, Gökhan Akar, Turgay Saka, Halil İbrahim ve medya sektöründen olan Esin Yum, Sema Bekmez, Murat Zurnacı, Serkan Deniz, İsmail Bozok, Gülgökçe Korkmaz ,Michael Halpie ve Dünya Kickboks şampiyonlarından Ramazan Beyazkaya gibi bir çok arkadaşının yanısıra Gökhan Güney’e yaptığı gençleştirme operasyonuyla da adından söz ettiren ünlülerin estetisyeni  Doç. Dr. Hayati Akbaş, Kerey’i yalnız bırakmadı.



Ünlü isimler 'yaza merhaba partisi'nde buluştu!



Günün en anlamlı anı ise Zafer Kerey’in geçen yıl düzenlediği partisine katılan Rahmetli sanatçı Erol Büyükburç’u anması oldu.



Ayrıca yazdığı şiirleriyle de bilinen Kerey’in şiirlerinden ikisi sanatçı Turgay Saka ve Halil İbrahim tarafından bestelenerek ilk kez davetlilerin beğenisine sunuldu. "Elveda Aşkım" ve "Karşılıksız Sevgi" isimli şarkılar konuklar tarafından beğeni topladı. 



Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gitar ve müzik eşliğinde devam eden geceden geriye bu keyifli kareler kaldı:



Ünlü isimler 'yaza merhaba partisi'nde buluştu! - Resim : 2



Ünlü isimler 'yaza merhaba partisi'nde buluştu! - Resim : 3


Etiketler zafer kerey
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin