Ünlü isimler walktoBLACK: 'Blender is the New Black' davetinde buluştu

walktoBLACK etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen “Blender is the New Black” sergisi, özel bir davet ile açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler walktoBLACK: 'Blender is the New Black' davetinde buluştu

Ünlü isimler, küratörlüğünü Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği; yönetmen Ali Bilgin, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend ve ilüstrator Sedat Girgin’in yaratıcılıklarına ilham veren ve yetenekleriyle harmanladıkları en kişisel hikayelerini yansıttıkları serginin açılışı için, 18 Aralık’ta Room & Rumours’da düzenlenen özel bir davette bir araya geldi.



"Ünlü isimler walktoBLACK: 'Blender is the New Black' davetinde buluştu" Galerisine Göz At



Açılışa katılan Ahu Yağtu, Ece Yörenç, Defne Kayalar, Kıvanç Tatlıtuğ, Hatice Aslan, Duygu Akdeniz, Tamer Levent, Özge Fışkın, Yıldıray Şahinler ve Güvenç Dağüstün de sergiyi ilk kez ziyaret eden isimler arasında yer aldı.



Ünlü prodüktör ve koreograf Uğurhan Akdeniz küratörlüğünde yönetmen Ali Bilgin, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend ve illustrator Sedat Girgin’i bir araya getiren “Blender is the New Black” sergisinin açılışı 18 Aralık gecesi Room & Rumours’da düzenlenen özel bir davetle yapıldı. #walktoBLACK etkinlikleri kapsamında gerçekleşen projede yer alan ünlü isimler hayata geçirdikleri projelerde ve ürettikleri eserlerde yaratıcılıklarını şekillendiren en kişisel hikayeleri ve bu hikayelerin görsel ifadesi olabilecek nesneleri kendilerine ayrılan köşelerde paylaştılar.



Davete katılan ünlü isimler; “davetlilere bugün oldukları kişi olmalarını ve kendi alanlarında yaratıcı ve farklı işler ortaya koymalarını sağlayan esin kaynaklarını anlattılar. Viski mentoru Ertan Engin’in de katıldığı partide, ilham kaynaklarıyla sergilemede yer alan Melis Danişmend sahne performansıyla da geceye renk kattı. Ahu Yağtu, Ece Yörenç, Defne Kayalar, Kıvanç Tatlıtuğ, Hatice Aslan, Duygu Akdeniz, Tamer Levent, Özge Fışkın, Yıldıray Şahinler ve Güvenç Dağüstün gibi ünlü isimler de geceye katılanlar arasında yer aldı.



WalktoBLACK: Blender is the New Black, 19-30 Aralık tarihleri arasında Room & Rumours’da görülebilecek.



Ünlü isimler walktoBLACK: 'Blender is the New Black' davetinde buluştu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin