Ünlü isimler twitter'da Gezi Parkı için tepki göstermeye devam ediyor!

Gezi Parkı'nda yaşananlar sosyal medyanın da gündeminde.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler twitter'da Gezi Parkı için tepki göstermeye devam ediyor!

Ünlü isimler Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmemesi ve polisin sert müdalesini sosyal medya üzerinden yazdıkları mesajlarla eleştiriyor. Gazeteci Tufan Türenç, "Başbakan topçu kışlasının kent müzesi de AVM de olabileceğini söylüyor. Ne olursa olsun halk Topcu kışlası yapılmamasını istiyor. Halk Taksim Gezi Parkı'nın park olarak kalması için direniyor. Başbakan bunu anlamazlıktan geliyor" twitini atarken, oyuncu Ahmet Kural twitter sayfasına "Vali şu ana kadar Gezi Parkı'nda kötü bir durum yok dedi. Ölü ve yaralı sayısını yeterli bulmuyorlar demekki" diye yazdı.



İşte ünlü isimlerin twitter'da yazdıklarından birkaçı;



@okanbayulgen 

"Medya nerde? Yalan yanlış bilgi paylaşımları çok tehlikeli! Bu ülkenin başına gelen her felakette dizi, yarışma yayınına devam ettiniz"



@MetinUca 

"TV'leri engellediğin gibi tarihi engelleyemezsin ve tarih yeşili korumak için yola çıkanlara vahşi baskının başkaldırıya dönüştüğünü yazacak.Hala utanmadan yok 5.darbe yok hükümeti yıkma girişimi. Sorun kibirin sorun güç sarhoşluğun be adam çek polisi yıkma parkı ortalık durulsun"



 ‏@RizaKocaoglu

Bu sivil bir direniştir tek silahımız masumiyetimiz.Gazları bitene kadar karşılarında vicdanımızla durucaz ve sonunda parkımıza kavuşucaz



Şebnem Sönmez ‏@edihvet 

Gezi Park'ta olamayanlar, torunlarına yüzyılın direnişini anlatabilsinler diye biz basın olacağız"



@bernalacin35

"Kalabaliklar büyüdükçe art niyetliler işin rengini değiştirirse,suç,parkini korumak isteyen halkin mi durumu tirmandiran emniyetin mi olacak.Biri de çıkıp park halkindir,halkin istedigini yapicaz,polisi geri cekiyoruz.Halkimiz dağilsin dese!!! Artik dese"



@melisalphan

"Başbakan eyleme son verilmesini rica etmiş. Biz de polisin şiddete son vermesini rica ediyoruz"



@serdalgenc 

Canlar Protesto 48 saat sürerse muhalefet Anayasa mahkemesinden hükümetin istifasını isteyebilecek #direngeziparkı. Bir ağaç ölür, bir halk uyanır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin