Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu!

Yazar Altay Öktem, usta oyuncu, Halil Kumaova, Ezginin Günlüğü ve sosyal medya fenomeni Baturay Anar, Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezilerinde bir araya geldi...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu!

Sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinde bir araya gelen ve toplamda 25 sayfası ile bir milyon takipçiyi aşan Türkiye Fotoğraf Grubu (@turkiyefotografgrubu), tanınmış isimleri buluşturdu.



İki yıl önce pazar günleri buluşmaya başlayan ve her hafta rotayı İstanbul’un bir başka semtine çevirerek, bazen de şehrin dışına çıkarak bugüne kadar birçok geziye imza atan ekip, geçtiğimiz günlerde kendi içinde yepyeni bir hareket başlattı.



Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu!



TFG Model (@tfgmodel) adı ile hayata geçen bu buluşmalara Türkiye’nin önemli isimleri de dahil oldu ve çalışmalarına renk kattı. Geçtiğimiz günlerde yeni romanı “Thomas Düşerken”i yayınlayan Altay Öktem, bir sosyal medya fenomeni Baturay Anar, usta oyuncu Halil Kumova, yeni albümleri “Aşk Zamanı’nı henüz çok yeni yayınlayan Ezginin Günlüğü ve müzisyen Mehtap Meral bugüne kadar gerçekleşen gezilerin konuğu oldu.



Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu! - Resim : 2



Her cumartesi şehrin bir başka noktasında, ücretsiz ve herkesin katılımına açık gerçekleşen çekimleri grubun kurucusu Doğan Arslan yönetirken Zeki Çelik, Kadri Karahan, Ali Karakaya, Mert Yenice, Zafer Erdoğan katılımcılara eğitmenlik ve rehberlik gerçekleştiriyor.



Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu! - Resim : 3



Ekip, önümüzdeki günlerde yine değerli konuklarla ve fotoğrafa açık herkesle buluşmalara devam etmeyi planlarken aynı zamanda takipçilerin başka sürprizlerinin de olacağını ekliyor.



Ünlü isimler Türkiye Fotoğraf Grubu'nun gezisinde buluştu! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin