Ünlü isimler TOÇEV için bir arada

Vakıf, çocuklarına katkı sağlamak için 23 Nisan’da ünlü isimlerin bir araya geldiği özel bir satış kampanyası düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler TOÇEV için bir arada

Okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek sağlayan TOÇEV, ünlü isimlerle özel bir işbirliğine imza attı.



Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunu simgeleyen ve Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım sağlamak için; Canan İmer, Cengiz Bozkurt, Çağla Şikel, Derya Baykal, Ebru Uygun, Fahriye Evcen, Filiz Akın, Gökçe Bahadır, Hülya Koçyiğit, İsmail Acar, Merve Oflaz, Tuba Ünsal ve Yeşim Salkım’ın günlük hayatlarında kullandıkları, sahnede ya da çekimlerde giydikleri özel eşyaları 23 Nisan 2013 tarihinde saat 07:00’da Morhipo.com’da açılacak butikte satışa sunulacak. Butikten elde edilen tüm gelirin TOÇEV’e aktarılacağı ürünler 26 Nisan 2013 tarihine kadar 4 gün boyunca satışta kalacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin