Ünlü isimler teröre karşı tek ses oldu!

Tanınmış isimler, Ankara'da gerçekleşen saldırıya bu mesajlarla tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler teröre karşı tek ses oldu!

Ankara’da meydana gelen ve ülkeyi yasa boğan saldırdan hemen sonra ünlü isimler terörü lanetledi.



Resmi rakamlara göre 30 kişinin hayatını kaybettiği, 126 kişinin yaralandığı saldırı sosyal medyada da infial yarattı.



Tanınmış isimler, saldırıyı sosyal medya hesaplarından şu tweet'leriyle lanetledi:



İşte o mesajlardan bazıları:



Can Dündar: Yeni bir Suruç bu.. O da geçici bir barışa son vermiş, kanlı yeni bir dönemi ateşlemişti. Barış yeniden gündeme gelir gelmez, pimi çektiler. "Bu meydan kanlı meydan.." dendiği anda... Meydan kana bulandı.



Sedef Kabaş: Tweet atıyor diye Gen.Yay.Yön tutuklat, içeri at..  Teröristler dışarıda, başkenti bombalasın.. @bkenes #TerörüLanetliyoruz #Ankaradayız



Sermiyan Midyat: Doğduğum yer, toprağını, havasını, suyunu nüfuz ettiğim yer #Ankara Bu nasıl devran, nasıl vicdan, kelimeler düğümleniyor insanın boğazında.



Berna Laçin: Güneş kanla sıvanmaz! #BarışKazanacak



Mahsun Kırmızıgül: Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum.



Selçuk Yöntem: Bu ne vahşettir bu nasıl insanlıktır. Lanet olsun bunu yapanlara.



Atilla Taş: Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!



Onur Akay: Ankara'da miting öncesi yapılan bu saldırı, Barış'a yapılan saldırıdır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum.



Barış Atay: Korkmayacağız, yılmayacağız, geri adım atmayacağız, asla vazgeçmeyeceğiz. Gideceksiniz, bu ülkenin güzel halkları kazanacak #BarışKazanacak



Ahu Sungur: Barış diye haykıranların üzerine bomba yağdırsanızda,hepimizi öldürsenizde,o BARIŞ bu ülkeye gelecek!Fakat siz;geldiğiniz gibi gideceksiniz!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin