Ünlü isimler sandık başında!

Ünlü isimler de oylarını kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler sandık başında!

Türkiye 25. Dönem Milletvekili seçimleri için bugün sandık başına gidiyor.Ünlü isimler de oyunu kullanmak için sandık başında.



İşte o ünlülelerden birkaçı:



SEZEN AKSU



Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Beykoz’daki Sedat Simavi İlkokulu’nda sabah saatlerinde oy kullandı. Basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan ünlü sanatçının rahatsızlığı nedeniyle yürümekte güçlük çektiği görüldü.



CEM YILMAZ



Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 25. dönem milletvekili seçimleri için sandık başına gitti. Oyunu kullanan Yılmaz, hayırlı olması temennisinde bulundu. 



OYUNU KULLANAN HÜLYA AVŞAR’A ‘İMZA’ ŞOKU



Sarıyer’de oyunu kullanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, kendi isminin yerine başka birinin imza attığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, oyunu Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde kullandı. Oyunu kullanmak için 1021 nolu sandığa gelen Avşar, kendi isminin olduğu yere başka birinin imza attığını öğrenince şaşkınlık yaşadı. Ardından oyunu kullanmak için kabine ilerleyen Hülya Avşar, bu kez de kabin girişini bulamadı.  



İBRAHİM- DEMET KUTLUAY ÇİFTİ



Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay, aynı okulda oy kullandı. Etiler’deki Lütfi Banat İlkokulu’na ilk olarak İbrahim- Demet Kutluay çifti geldi. Oylarını kullanan çift daha sonra okuldan ayrıldı. 



HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL ÇİFTİ



Geçen sene ekrana veda eden Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Kanuni Sultan Süleyman' rolünü canlandıran Halit Ergenç oyunu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali’yle Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. Bergüzar Korel, oy kullanacağı okulda lise öğretmenini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ergenç’in oy pusulasının bulunduğu zarfı ise sandığa oğlu Ali attı. (iha)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin