Ünlü isimler reklam filmi için kamera karşısına geçti!

Tuba Ünsal, Ayhan Sicimoğlu, Erdil Yaşaroğlu ve Zeynep Tosun KIA’nın reklam yüzü oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler reklam filmi için kamera karşısına geçti!

Otomotiv sektörünün bilinen firmalarından KIA, marka bilinirliğini artırmak, marka imajını güçlendirmek için yeni bir iletişim çalışmasına başladı. KIA, kendi alanlarında başarılı olmuş ünlü isimler, Tuba Ünsal, Ayhan Sicimoğlu, Erdil Yaşaroğlu ve Zeynep Tosun’un rol aldığı yeni reklam filmlerinde “Ben istersem” sloganıyla yenilikçi ve iddialı vizyonunu yansıtıyor.



“Ben istersem” temasıyla çekilen yeni reklam filmlerinde, kendi alanlarında başarılı olmuş ünlü isimler, Tuba Ünsal, Ayhan Sicimoğlu, Erdil Yaşaroğlu ve Zeynep Tosun rol alıyor. Dört ünlü isim, dört farklı KIAmodeli ile hayata bakışını izleyicilerle paylaşıyor. KIA’nın yenilikçiliğini yansıtan “Ben istersem” ve “Benim zamanım, benim standartlarım” söylemleri dört reklam filminin de ortak mesajları olarak dikkat çekiyor. Reklam filmleri “#benistersem” hashtagi ile de sosyal medyada paylaşılıyor.



Her ünlünün kendi yaşam stili ve vizyonuyla şekillenen reklam filmlerinin ortak noktasında devrin standartlarında yaşama gerekliliği yer alıyor.





“Ben istersem hep yeni kalırım”



Reklam filminde Yeni KIA Sportage modelini kullanan Tuba Ünsal, “Hangi devirde yaşıyoruz ki… Artık durmak demek eskimek demek! Ben istersem hep yeni kalırım. Çünkü bu benim zamanım, benim standartlarım” diyor.



KIA Sorento ile görülen Ayhan Sicimoğlu ise “Dünle bugün iki ayrı gün, iki ayrı zaman, peki biz neden aynı kalıyoruz? Ben istersem her günü başka bir gün olarak yaşarım… Çünkü bu benim zamanım, benim standartlarım” sözleriyle izleyenlere hitap ediyor.



Karikatürist Erdil Yaşaroğlu KIA cee’d ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yaşaroğlu mesajını şu şekilde veriyor: “Yeni hikayeler anlatmak varken eskiye takılıp kalmak niye? Sen kendini durdurmazsan seni kimse durduramaz… Çünkü bu senin zamanın, senin standartların.”



Moda tasarımcısı Zeynep Tosun ise, ikonik tasarımıyla dikkat çeken KIA Soul modelinin iddiasına uygun olarak, “Trendler, akımlar… Siz hâlâ bunlara göre mi değişiyorsunuz? Artık 'sen' yol göstermelisin, çünkü bu senin zamanın!” diyor.



Modellerini, donanımlarını ve sunduğu fırsatları yeni nesil bir bakış açısıyla şekillendiren KIA, yaşama keyfi ile araba kullanmanın keyfini buluşturarak tüketicileri “Ben istersem” hareketinin bir parçası olmaya davet ediyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin