Ünlü isimler 'oyuna sahip çık' videosunda buluştu

Tanınmış isimler oy kullanma bilincini arttırmak için çekilen videoda rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler 'oyuna sahip çık' videosunda buluştu

Türkiye’de sandık güvenliği ve seçim süreçlerine dair bilincin artması için çalışmalar yürüten Oy ve Ötesi platformuna bir destek de Türkiye’nin ünlü sinema ve dizi oyuncularından geldi.



Mehmet Günsür, Mekten Cumbul, Yasemin Allen, Engin Öztürk, Güven Kıraç gibi oyuncular 7 Haziran genel seçimlerinde oy vermeye ve oylarına sahip çıkmaya çağırma amacıyla 'Oy’una Sahip Çık' isimli video için gönüllü olarak kamera karşısına geçti.



Yönetmenliğini Bora Tarhan’ın yaptığı videoda, ünlü oyuncuların bir bölümü 7 Haziran sabahı ilk iş olarak oylarını vermeye giderken bir bölümü de sandıkların başında gözetmenlik yaparak oylara sahip çıkıyor. Daha önceki seçimlerde de kamuoyunda oy verme bilincinin artması için çeşitli projelerde yer alan oyuncu kadrosu bu kez de 45 ilde 120.000 sandık gönüllüsüyle sandıklara ve seçmenin oylarına sahip çıkmayı hedefleyen Oy ve Ötesi’ne destek veriyor.



Video ile ilgili konuşan Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Çelebi, “Filmimizde yer alan tüm oyuncularımıza ve emeği geçen tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Seçimlere oldukça kısa bir zaman kala herkesi bu çağrıya kulak vermeye ve Oy’una sahip çıkmaya davet ediyoruz” diyor.



Görüntü yönetmenliğini Murat Akay’ın üstlendiği videonun müziğini ise Alican Okan besteledi.



"Ünlü isimler 'oyuna sahip çık' videosunda buluştu" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin