Ünlü isimler Antalya'da buluşuyor!

Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Ayşe Tolga, Nevzat Çevik, Uğur Koşar, Yüksel Aksu, Ezgi Mola Haziranda Akra Talks’ta...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler Antalya'da buluşuyor!

Nerede eski Ramazan’lar, nerede eski bayramlar derken Akra’da yapılan sohbetler bu nostaljik tadı geri getiriyor.



Ramazan eğlencelerinin naif ruhuyla, tüm ailenin bir araya toplanıp sıcacık buluşmaların yaşandığı nostaljik sohbetler Akra’da birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşiyor. Yapımcı Elif Dağdeviren’in geliştirdiği ve moderatörlüğünü üstlendiği Akra Talks etkinliklerinde, önemli isimleri ağırlayan Akra, haziran ayında da hız kesmiyor.



Sohbetlerde kimler yok ki?



Penguen dergisinin yaratıcısı Erdil Yaşaroğlu’dan, kitapları yüzbinler satan Nur Terapisti Uğur Koşar’a, İyi Yaşam Danışmanı Ayşe Tolga’dan, tiyatro ve sinemanın gülen yüzü Ezgi Mola’ya, binlerce yıllık geçmişe ışık tutan Arkeoloji Profesörü Nevzat Çevik’ten, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Yüksel Aksu’ya… Ayrı ayrı doyumsuz dakikaların yaşanacağı bu özel sohbetlere ise katılım ücretsiz.



Yeter ki Akra’nın sosyal medya hesaplarını takip edin ve önceden rezervasyonunuzu yaptırmış olun!



Ünlü isimler Antalya'da buluşuyor!



10 Haziran Cumartesi: Erdil Yaşaroğlu “Çizginin Sahne Arkası”



Yıllardır karikatürleri ilgiyle takip edilen Erdil Yaşaroğlu, profesyonel çizimlerine Güneş gazetesinde başlayıp Limon ve Leman dergileriyle devam etti. Plastip Show programıyla televizyon dünyasına adım atan çizer, Laf Lafı Açıyor, Televizyon Çocuğu, Beyaz Show gibi 50’ye yakın programda görev aldı. Arkadaşlarıyla Penguen dergisini kuran Yaşaroğlu, dünyanın en büyük karikatürünü çizdiği 2012 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Ünlü çizer 10 Haziran’da, gençlere hayallerinin peşinden gidip çizgilerden bir dünya yaratmanın ipuçlarını anlatacak. 



Ünlü isimler Antalya'da buluşuyor! - Resim : 2



12 Haziran Pazartesi: Begüm Kütük “Başka Hayatlara Bürünmek”



Sinema ve tiyatro kariyerini başarıyla sürdüren Begüm Kütük, iki alanda da ödül kazandı. Reklam filmlerinde de rol alan sanatçı Akra’da; her rolle başka bir hayata bürünüp, ekranlardan, perdeden ve sahneden yansıtırken, sabır ve disiplinle çalışmanın önemini anlatacak.



15 Haziran Perşembe: Prof. Dr. Nevzat Çevik “Zamanda ve Mekanda Bir Başeser: Antalya”



Klasik Arkeoloji Profesörü Dr. Nevzat Çevik, ülkemizde arkeolojinin sevilmesinde ve genç nesillerin bu alana yönelmesinde yaptığı çalışmalar, verdiği derslerle öncü olan isimlerden. Başkanlığını yürüttüğü kazılar, yayınladığı araştırmalarla Antalya’nın binlerce yıllık geçmişine ışık tutan Çevik, tarihini merak eden Antalyalıların sorularını cevaplayacak.



17 Haziran Cumartesi: Ayşe Tolga “Kadim Zamanlardan Gelen Hakiki Şifa”



Oyunculuk ve sağlıklı yaşam koçluğu kariyerini bir arada yürüten Ayşe Tolga, şehirli yaşamın vazgeçilmezlerinden olan beden ve zihin uyumunu sağlamanın önemini geçmişin kadim bilgilerinden yola çıkarak anlatacak. “Hayat amacım dünyayı iyi bir yer haline getirmek” diyen Tolga, beslenme alışkanlıklarımızda yer eden doğru ve yanlışları, doğadan gelen güzellikle yaratılacak mucizevi farkları paylaşırken söyleşi sonrası kitaplarını imzalayacak.



19 Haziran Pazartesi: Uğur Koşar “Allah de Ötesini Bırak”



Yazdığı, Allah de Ötesini Bırak başlıklı kitapla geçen yıl 800 bin satış rakamına ulaşarak Forbes dergisinin en çok kazanan yazarlar listesine ilk sıradan giren ruhsal danışman Uğur Koşar, Antalya’da merakla beklenen konuklar arasında. Kitaplarında ve söyleşilerinde; mutsuz insan yoktur, mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır diyen Koşar, mutluluğun anahtarını bu kez Akra Talks’ta anlatacak.



Ünlü isimler Antalya'da buluşuyor! - Resim : 3



21 Haziran Çarşamba: Yüksel Aksu: “Dondurmam Gaymak’tan İftarlık Gazoz’a”



İlk filmi Dondurmam Gaymak’la sinema dünyasına başarılı bir giriş yapan senarist-yönetmen Yüksel Aksu, İftarlık Gazoz filmine kadar geçen sürede sanatında ilham aldığı Ege’yi, Anadolu topraklarındaki edebi gücü,  bu gücün gelecekteki projelerine etkisini 21 Haziran Çarşamba günü, ilk ve son filminin yapımcılığını üstlenen Elif Dağdeviren moderatörlüğünde anlatacak.



23 Haziran Cuma: Ezgi Mola “Bu Bir Ezgi Mola Söyleşisidir”



Sinema ve tiyatro dünyasının gülen yüzü Ezgi Mola, ilk filmi Organize İşler’in ardından gişede başarı sağlayan pekçok önemli yapımda başrol oynadı. Mütevazı kişiliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip oyuncu, İpek Bilgin'in yönettiği "10 11 12"  oyunuyla tiyatrodaki başarısını da sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu Ödülü’nü kazanan ‘Ay Dede’ filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu, yeni projelerini Akra Talks’ta paylaşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin