Ünlü isimden Lig TV yorumcusuna: 'Provokatör'

Milliyet Cadde Sina Koloğlu, kanalın yorumsucuna o kelimeyi kullanan ismi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimden Lig TV yorumcusuna: 'Provokatör'

Sina Koloğlu, bugünkü köşesine Rıdvan Dilmen'in Lig TV yorumcusuna 'provokatör' demesini taşıdı. İşte, Koloğlu'nun o yazısı:



"OFSAYT UYGULAMASI ONLARDA VAR BİZDE YOK



Burak Yılmaz’ın attığı golün ofsayt olup olmadığı maçı izleyen Lig TV izleyicileri arasında tartışma konusu oldu. Bizim evde de aynı durum vardı. Altı kişi izliyorduk her kafadan bir ses çıktı. “Yüzde Yüz Futbol”da Rıdvan Dilmen de dile getirdi, “Lig TV önceleri çizgi çiziyordu sonra vazgeçti, bu tekrar uygulanmalı” dedi. Aynı gün İngiltere Premier Lig karşılaşması Cardiff City - M. City maçında İngiliz yayıncı kuruluşu, bu uygulamayı gayet hoş bir şekilde ekrana getirdi. Lig TV şu çizgiyi çekmeli.



Dilmen’den Lig TV yorumcusuna; provokatör

Bursaspor-Galatasaray maçında Drogba’nın oyundan alınmasını Rıdvan Dilmen doğru buldu. Olabilir. Ama Lig TV’de maçı anlatan arkadaşımızın “Bursa, Drogba oyundan alınınca daha rahat geliyor”     yorumuna kızdı. Arkadaşa “provokatör”     dedi. Lig TV’de maçları iki kişi anlatıyor. Lig TV’de maç anlatanların yorum hakları var mı yok mu? Yorum yapmak sadece futbol programlarındaki isimlerin tekelinde mi? “Hain”, “düşman”, “provokatör”... Bu kelimeleri ne kadar kolay kullanıyoruz!"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin