Ünlü isim mezarlıkta spor yapıyor!

Coronavirus nedeniyle alınan önlemler kapsamında, sahil ve park alanlarında spor yapmak yasaklanırken Ivana Sert’in spor yapmak için Zincirlikuyu Mezarlığı’nı tercih ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isim mezarlıkta spor yapıyor!

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Ivana Sert’in mezarlıkta spor yaptığını söyledi.

Bulent Cankurt, bugünkü köşesinde 'Ivana Sert Mezarlıkta Form Tutuyor' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Coronavirus nedeniyle alınan önlemler kapsamında, sahil ve park alanlarında spor yapmak yasaklanırken Ivana Sert’in spor yapmak için Zincirlikuyu Mezarlığı’nı tercih ettiği belirtildi.

Bülent CANKURT / SABAH

Ivana Sert mezarlıkta form tutuyor!

Koronavirüs ile mücadelede Avrupa'daki birçok önemli ülkeden çok daha başarılı olan ülkemizde, bu illetten korunmak için birtakım önlemler alınmıştı. Bu önlemler arasında sahil ve parklarda spor yapmanın yasaklanması da vardı. Ancak "Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz" diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte size bir örnek… Fit vücuduyla dikkat çeken ve bunu da düzenli spora borçlu olan İvana Sert, yürüyüş yapmak için sahil şeridine veya parklara gidip 392 lira para cezası yiyeceğine, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yer bulmuş: Zincirlikuyu Mezarlığı…

ARKADAŞIYLA YÜRÜYOR

Evet, yanlış okumadanız… İvana Sert, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda form tutuyor. Geçen cuma rahmetli babamın kabrini ziyaret etmek için Zincirlikuyu Mezarlığı'na gittiğimde Ivana Sert'i gördüm. Spor kıyafetlerini giymiş, tempolu bir şekilde yürüyordu. Yanında da bir erkek arkadaşı vardı. Ivana Sert ve arkadaşı önümden geçip mezarlığın içinde kayboldu. Zincirlikuyu Mezarlığı'na çok yakın oturduğunu bildiğim Ivana Sert'in bu cinliğine şapka çıkardım doğrusu. Hem evinin dibinde, hem yeşillikler içinde, hem sakin olduğu için sosyal mesafe sorunu yok, hem de yasak olmadığı için para cezası riski de!!!

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin