Ünlü gazeteciye imza gününde okurlarından büyük ilgi

Yılmaz Özdil, piyasaya çıkan yeni kitabıyla ilk imza gününü gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteciye imza gününde okurlarından büyük ilgi

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, yeni kitabı "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda"nın ilk imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Suadiye D&R Mağazası'nda gerçekleşen imza gününde yoğun bir ilgi olurken, Özdil'in okurları uzun kuyruklar oluşturdu. Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarlarından biri olan Yılmaz Özdil, 'İsim, Şehir, Hayvan' ve 'İsim, Şehir, Bitki" adlı kitaplarından sonra yeni kitabı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda' nın imza gününde okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen de imza gününe katılarak Özdil'e destek verdi. 



Gezen bir anısı ile Özdil'i kahkahaya boğdu. Genç bir kız Gezen'den Özdil'in kitabına imza atmasını istedi. Bu istek üzerine Gezen, Aziz Nesin ile ilgili, "Bir gün küçük bir çocuk geldi. Benim imza günüm var. Aziz abi (Aziz Nesin) yoktu o gün. Çocuk Aziz Nesin'in kitabını imzalamamı istedi. Evladım bu Aziz Nesin'in kitabı dedim. 'Olsun ikiniz de komiksiniz' dedi" diye bir anısını anlattı. Gezen'in bu anısı Özdil'i kahkahalara boğdu. 



Öte yandan imza günü başlamadan saatler önce Özdil'in son kitabını satın alan okurları ünlü yazar ile bir araya gelecekleri için heyecanlı olduklarını dile getirdiler. Kitaplarını Yılmaz Özdil'e imzalatmak için kuyrukta bekleyen bazı okurların sıra beklerken kitabı okuması dikkat çekti. (DHA)






Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.



Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin