Ünlü gazeteciye hırsızlık şoku!

Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri İlhan Taşçı'nın evine giren hırsızlar kapıyı hiç zorlamadan açtı. Hırsızlar Taşçı'nın fotoğraf makinasını ve dizüstü bilgisayarını çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteciye hırsızlık şoku!

İlhan Taşcı’nın Çankaya’da oturduğu evine gece yarısı giren hırsız ya da hırsızlar, kapıyı hiç zorlamadan açtı. Direkt olarak Taşcı’nın çalışma odasına giren şüpheliler, masada duran diz üstü bilgisayar ile fotoğraf makinesini alarak evden ayrıldı. Hırsızların, çekmeceleri karıştırmamaları, diğer odalara girmemeleri dikkat çekti. Taşcı, söz konusu bilgisayarı çalışmalarını yapmak için kullanıyordu.



Olayın sabah fark edilmesi üzerine hemen polise haber verildi. Karakoldan gelen polisler, kısa bir bilgi aldıktan sonra Çankaya İlçe Emniyet Müdürü’nü bilgilendirdi. Daha sonra eve gelen olay yeri inceleme ekipleri, çalışma odasında ve bilgisayarın götürüldüğü masada parmak izi aldı. Olay yeri ekiplerinin ardından ise 4 kişilik özel bir ekip gelerek, incelemelerde bulundu, olaya ilişkin bilgi aldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin