Ünlü gazeteciden Dündar ve Gül'e şok sözler: 'Sesinizi kısın ve ortalıkta fazla gözükmeyin!'

O isim, bugünkü köşesinden Can Dündar ve Erdem Gül'e yönelik tehdit gibi bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteciden Dündar ve Gül'e şok sözler: 'Sesinizi kısın ve ortalıkta fazla gözükmeyin!'

Akit gazetesinin köşe yazarı Abdurrahman Dilipak bugün çıkan köşe yazısında,“Paralelcileri ve onlara destek verenleri uyarıyorum, sesinizi kısın ve ortalıkta fazla gözükmeyin. Vatandaş hakimler kadar “anlayışlı” davranmayabilir” dedi.



İşte Dilipak’ın yazısındaki o bölüm;



Özellikle son olarak PYD’nin Suriye sınırının üçte ikisini kontrolüne geçirmesi, ülke genelinde dehşetli bir öfkeye sebep oldu.Tartışmanın ucu MİT TIR’larına uzandı. Ve tabi suçlu belli, Paralel savcılar.. Paralelin suç ortakları belli, PKK! HDP ve KCK. Son olarak bu kervana Can Dündar ve Erdem Gül katıldı.



Paralelcileri ve onlara destek verenleri uyarıyorum, sesinizi kısın ve ortalıkta fazla gözükmeyin.Vatandaş hakimler kadar “anlayışlı” davranmayabilir.. Ortada hem terör, hem de ajanlık sözkonusu.. Kendinizi bu saatten sonra kimseye anlatamazsınız.. Hem teröre yardım ve yataklık, hem devletin gizli operasyonunu deşifre etmek, hem savaşta düşmana yardım, casusluk, her şey var.



Paralel, Can, HDP, PKK, PYD ve KCK toplum hafızasında bir ihanetin markasına dönüştü. Her şehid, Güneydoğu’dan, Suriye’den gelen her olumsuz haber bu ihanetin hafızalardaki yaranın izlerini daha da derinleştiriyor.



Yazının tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin