Ünlü gazeteci radyo programına başlıyor

Ceyda Karan RS FM'de program yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteci radyo programına başlıyor

Dış haberciliğin deneyimli ismi Ceyda Karan, 31 Mayıs Cumartesi gününden itibaren her hafta, haber radyosu RS FM’de program yapacak. 



Ceyda Karan, uzman konuklar ve özel dosyalarla Rusya’nın Sesi Radyosu’nun Türkiye’deki yayın partneri olan RS FM’de her Cumartesi saat 17.00’de dünya gündemini aktaracak.



"Ceyda Karan’la Eksen” tarihsel ve ekonomik etkenleri göz ardı etmeyen analizleri, dünyanın yedi kıtasını da kapsayan bakış açısıyla, radyo dinleyicilerine farklı bir deneyim yaşatacak. İki bölümden oluşan programda tanınmış konukların yanı sıra, farklı coğrafyalardan radyo için hazırlanmış özel dosyalar yer alacak.



1 Nisan 2012'de İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin 15 kentinde, 'Çok Sesli Haberciliğin Adresi' sloganıyla yayın hayatına başlayan RS FM, Türkiye’de tematik yayıncılığın öncülüğünü üstleniyor.



Barbaros Devecioğlu, Atilla Güner, Ali Topuz gibi, RS FM’in programcı kadrosunda yer alan pek çok deneyimli gazeteci ses getiren haber programlara imza atıyor. Haber radyoları içerisinde, radyo için hazırladığı özel içerikleriyle ön plana çıkan RS FM’de 17 tematik program yayın hayatına devam ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin