Ünlü gazeteci hangi medya grubuyla anlaştı?

Can Ataklı, 40 yıllık meslek hayatında ilk kez radyo programı yapacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteci hangi medya grubuyla anlaştı?

Medya dünyasına 2016 yılının Kasım ayında merhaba diyen ve Radyo - TV ve dijital platormlardaki mecralarda yayınlarına devam eden CRI TÜRK kadrosuna Can Ataklı'yı da ekledi.



Can Ataklı, köşe yazısında,  “Sizlere bugün kendimle ilgili bir haber vermek istiyorum. Gazetecilik mesleğinin hemen her alanında çalıştım şu 40 yıl boyunca. Ama radyoculuk yoktu. İşte şimdi o da oluyor” dedi.



“1 Şubattan itibaren CRI TURK FM  radyosunda hafta içi her gün sabah yorumlarına ve cuma akşamları saat 17.00‐18.00 arasında canlı yayınlanacak ‘Can Ataklı ile haftanın panoraması’ adlı programda karşınıza geleceğim” diyen Can Ataklı radyo programını şöyle anlattı: “Sabah yorumları 08.45‐ 09.00 arasında olacak. Bakalım benim için de yeni olacak bu radyoculuktan alnımın akıyla çıkabilecek miyim?



Can Ataklı'yı kadrosuna katan CRI TÜRK medya grubu genel müdürü Michael Kuyucu ise "iyi müzik doğru haber" vizyonu ile gerçekleştirdiğimiz yayın prototipimize Türkiye'nin en önemli gazetecilerini eklemeye devam edeceğiz. Cem Küçük - Erkan Tan - Kamil Erdoğdu-  Hayri Hiçler gibi tecrübeli gazetecilerden oluşan kadromuza Can Ataklı'yı da eklemekten mutluyuz. Bu usta gazetecilerin yanı sıra deneyimli editörlerimizle Türkiye'ye 'objektif' ve 'doğru' habercilik yapacağız. " dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin