Ünlü gazeteci bu haftaki programında gelinini ağırlayacak

Nazlı Ilıcak bu hafta gelini Meyra'yı konuk edecek.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteci bu haftaki programında gelinini ağırlayacak

Kanal Dnin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği popüler sohbet programı 'Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi'nin bu hafta ki konuğu, Nazlı Ilıcak'ın gelini olan olan şarkıcı Meyra olacak.



Meyra, Ilıcak’la gelin-kaynana olarak çok iyi anlaştıklarını şu sözlerle anlattı:



"Hayatın içindeki her şeyi birbirimize danışırız. Ben Nazlı Anne’nin zevkine çok güveniyorum. Sonuçta yılların tecrübesi var, o nedenle kendisine fikirlerini soruyorum"



Gelini ile geçinemeyen kaynanalara da tavsiyeler veren Ilıcak  “En önemli şey evladının mutluluğu. Eğer evladını mutlu eden bir gelin var ise bir de üstelik o evlilik çok güzel bir çocukla taçlanmışsa, daha ne ister bir kayınvalide. Oğlunu ne kadar seversen sev, bir zaman gelecek ve geri duracaksın” dedi. 



Evde oturmayı çok sevdiğini belirten Meyra: “Hem anneyim, hem ev kadınıyım hem de şarkı söylüyorum. Ben tam bir ev kuşuyum. Eşim Mehmet Ali de öyle. Mehmet Ali, en başından beri beni meslek hayatımda çok destekledi, beni geliştirebilecek her şeyde önümü açtı.



Eşi Mehmet Ali Ilıcak’ın her konuda kendisine destek olduğunu anlatan Meyra, eşinin nasıl bir insan olduğunu, "Nazlı Anne, siz Mehmet Ali’yi çok doğru yetiştirmişsiniz. Mehmet Ali bir kadına nasıl davranılmasını gerektiğini gayet iyi biliyor. Çok centilmen” sözleriyle dile getirdi.



Eşi Mehmet Ali Ilıcak’ın kendisine ‘hayat suyum’ dediğini anlatan Meyra; “Benim hayatımda Mehmet Ali olmasaydı gerçekten ne yapardım bilmiyorum. Onun varlığı benim için çok önemli" dedi. 



Meyra, eşi Mehmet Ali Ilıcak’la nasıl evlendiklerini  “Biz Mehmet Ali ile baş başa Hawaii’de romantik bir nikah kıydık. Benim hep Hawaii’ye gitme hayalim vardı. Farklı bir nikahtı” sözleriyle anlattı. 



Oğlu Kemal’e çok düşkün olan Meyra “Kemal’le gün geçtikçe büyüyen bir aşk yaşıyorum. Çocuk muhteşem bir şey, hayata bakışınız değişiyor, olgunlaşıyorsunuz. Mehmet Ali belki ilk başlarda kıskanmıştır. Ama Mehmet Ali de şu anda oğluyla aşk yaşıyor. Çok iyi bir baba oldu” dedi. 



9 yaşında keşfedilen Meyra, şarkı söylemeye nasıl başladığını şu sözlerle anlattı:



“9 yaşındayken rahmetli Avni Anıl tarafından keşfedildim. Babam müzisyen. Avni Bey ‘Belki kızının da yeteneği vardır’ diyor babama ve bana küçük bir sınav yaptı. Babama, kulağımın çok kuvvetli olduğunu söylemiş ve ben sonrasında konservatuvara girdim. Bir gün konservatuvarda kantinde otururken, Mahsun Kırmızıgül ve müzisyen Yıldıray Gürgen yanıma geldi ve benimle görüşmek istediklerini söylediler. ‘Biz pop müzik söyleyecek bir genç kız  arıyoruz, ilgilenir misin’ dediler.Her şey 18 yaşındayken böyle başladı"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin