Ünlü ekran yüzü Destek Menkul Değerler'e geçti

Destek Menkul Değerler kuruluşu bünyesine ekonomi yayıncılığından önemli bir ismi dahil etti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü ekran yüzü Destek Menkul Değerler'e geçti

Destek Menkul Değerler, ekonomi ekranının ünlü isimlerinden İnci Özbek’i bünyesine kattı.Yıllardır önde gelen farklı televizyon kanallarında editör ve program sunucusu olarak önemli görevler üstlenen İnci Özbek, Destek Menkul Değerler’de Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.



2004 yılında Bilkent Üniversitesi İİSBF İktisat Bölümü’nden mezun olan Özbek, çalışma hayatına 2005 yılında Fortis Yatırım’da ICM bölümünde başladı. Burada SPK İleri Düzey Lisansı’nı almaya hak kazanarak borsa işlemcisi olarak 1,5 yıl görev yapan Özbek daha sonra Business Channel'da uluslararası piyasalar üzerinde yayınlar gerçekleştirdi.



2007 yılında dönemin önemli yayın organlarından Skytürk televizyonuna geçen başarılı ekonomist, burada ekonomi editörlüğü ve uluslararası finans piyasaları üzerine program sunuculuğu yaptı. Daha sonra CNN Türk televizyonuna ekran yüzü olarak transfer olarak Yeni Gün programını sunan İnci Özbek, daha sonra Bloomberg HT’ye geçerek kanalın Türkiye’deki ilk yayını gerçekleştirdi. Özbek, kanalın kuruluşundan itibaren 1 yıl boyunca İlk Söz Programını hazırladı ve sundu. 2010 yılında CNBC-e'ye transfer olan Özbek, yıllar boyunca Piyasa Ekranı Programı'nda yatırımcıları piyasa açılışına hazırladı ve önemli yayınlara imza attı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin