Ünlü ekonomist uyardı: Aklı olan... Atilla Yeşilada sessizliğini bozdu ve şu uyarıda bulundu

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada sosyal medya üzerinden çok dikkat çeken bir açıklama yaptı ve "Aklı olan malını satar, kredisini kapatır." diyerek uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü ekonomist uyardı: Aklı olan... Atilla Yeşilada sessizliğini bozdu ve şu uyarıda bulundu

Piyasada yaşanan dalgalanmaların artından ünlü ekonomist Atilla Yeşilada sessizliğini bozdu. Tarih vererek konuşan ekonomist, milyonlara seslendi. O tarihte piyasada deprem olacağını işaret ederek, bu depremin TL üzerinde gerçekleşmeyeceğini işaret etti.

İşte tüm detaylar...

Sektör kaynakları tarafından yapılan açıklamanın ardından bir açıklama da ünlü ekonomist Atilla Yeşilada tarafından geldi. Tarih vererek uyarılarda bulunan Yeşilada, sosyal medya paylaşımında, "Aklı olan bunu yapar..." ifadelerine yer verdi.

Karar'daki habere göre Türk milyarder Ferit Şahenk'in, İstanbul'un kalbine yeni projeler için Katar Yatırım Otoritesine başvurduğu iddia ediliyor. Kaynaklar tarafından paylaşılanlara göre, şehrin göbeğinde kruvaziyer ve alış veriş merkezi projesi satın alma potansiyellerinin ölçülmesi hedefleniyor.

Sosyal medyada paylaşılan iddialar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kerim Karakaya, görüşmelerin özel olduğu için kimliklerin paylaşılmadığını duyurdu.

Kaynaklara göre, İstanbul'un göbeğinde Galataport projesi için kısmi olarak 1.02 milyar Euro (1.1 milyar dolar) krediyle finanse edileceği söyleniyor. Şahenk'in olası bir satışın ardından eline geçecek gelir ile bu borcu ödemek için kullanacağına dair planlar yapıldığı belirtildi.

ATİLLA YEŞİLADA UYARDI

Söz konusu iddiaların kapsamında ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada paylaşım yaptı. Milyonlara seslenen Yeşilada, yerel seçimleri işaret ederek, "Aklı olan malını satar, kredisini kapatır. Yerel seçimden sonra TL'de değil, faizde deprem olacak" açıklamasını yaptı. Açıklama kapsamında değişken faizli ticari kredileri olan vatandaşları endişe sardı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin