Ünlü doktordan Arda Güler hakkında korkutucu açıklama. Carlo Ancelotti'yi suçlu konuma getirdi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak herkesi heyecanlandıran Arda Güler'in sakatlık kabusu bitmek bilmiyor. Ortopedi Cerrahisi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Ripoll, Arda Güler'in üst üste sakatlık yaşamasının ardından futbol hayatının tehlikede olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü doktordan Arda Güler hakkında korkutucu açıklama. Carlo Ancelotti'yi suçlu konuma getirdi

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana Türk futbolseverlerin merakla forma giymesini beklediği Arda Güler'in sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı.

ABD kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Arda Güler, geçtiğimiz günlerde takımla birlikte antrenmanlara katılmasına rağmen yine bir sakatlık geçirdi ve sahalardan üç hafta uzak kalacağı açıklandı. Üst üste ağır sakatlıklar yaşamasının ardından Ortopedi Cerrahisi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Ripoll, Arda Güler hakkında korkutucu bir açıklama yaptı.

Ripoll, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler hakkında erken davrandığını belirterek, ''Diz ameliyatlarının ardından kas sakatlıkları sık görülür. Her kasın kendine has özellikleri vardır. İyileşmenin sağlıklı olması için gerekli önlemlerin alınması gerekir. Arda'nın yaşındaki bir çocuğun diz ameliyatı maksimum dikkatle ele alınmalı. Futbolcunun geleceği tehlikede. Futbolcular, bir ay erken dönemk için kariyerinin 15 yılını tehlikeye atıyor'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin