Ünlü çiftten doğum sonrası ilk fotoğraf

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğulları Marsel iki gün önce dünyaya geldi. Çift, doğum sonrası ilk kareyi sosyal medya hesaplarından duygusal bir mesaj yazarak paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çiftten doğum sonrası ilk fotoğraf

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un oğulları Marsel, iki gün önce hayata gözlerini açtı. Mutlu haberi ise ailenin yakın dostu Ceyda Düvenci verdi. Çift, bugün de Instagram hesaplarından yaptıkları duygusal paylaşımla, doğum sonrası ilk kareyi takipçileriyle paylaştı…

Tosun, paylaşımına şu notu düştü:

"Sizin ile bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik ☺️ tarifsiz derler ya hep... gerçekten öyleymiş 👼🏻 her saniye şükür etmene sebep olan kocaman bir mucize... ikinci kareyi de eklemek istedim, cünkü onlardan bahsetmeden olmaz 💕 canavar spor hocam @ozlemincesuguveli iyi ki dinledim seni tembellik etmedim 🤜🏻 sihirli ruhu ile yanımızda olan @ebehayriye ve bakışları ile herşey yolunda diyen doktorumuz @dryusufolgac iyi ki yanımızda oldunuz gücümüze güç kattınız.
41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk ve @erkankeka sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın ❤️her saniyesini için 🤲 #believeinmiracles 📸 @cerenselcukdogumfilmi ( bu yolculuğa giren yada girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum.. kolaylık ile gecsin 🙏 )"

Erkan Kolçak Köstendil ise, “Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim” diyerek önce doktoruna, hastane personeline teşekkür etti, ardından ise eşi Cansu Tosun için de “Canına kurban” yorumunda bulundu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sizin ile bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik ☺️ tarifsiz derler ya hep... gerçekten öyleymiş 👼🏻 her saniye şükür etmene sebep olan kocaman bir mucize... ikinci kareyi de eklemek istedim, cünkü onlardan bahsetmeden olmaz 💕 canavar spor hocam @ozlemincesuguveli iyi ki dinledim seni tembellik etmedim 🤜🏻 sihirli ruhu ile yanımızda olan @ebehayriye ve bakışları ile herşey yolunda diyen doktorumuz @dryusufolgac iyi ki yanımızda oldunuz gücümüze güç kattınız. 41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk ve @erkankeka sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın ❤️her saniyesini için 🤲 #believeinmiracles 📸 @cerenselcukdogumfilmi ( bu yolculuğa giren yada girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum.. kolaylık ile gecsin 🙏 )

Cansu Tosun (@cansutosun)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin