Ünlü çiftin çocuklarının adı belli oldu

2013 yılında Deniz Evin'le dizi setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıyan Gaye Turgut Evin 7 aylık hamile. Oyuncu çift, kucaklarına alacakları kız çocuklarının ismini belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çiftin çocuklarının adı belli oldu

2013 yılında dizi setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıyan Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin , kızlarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

Oyuncu çift, doğacak çocuklarına koyacakları isme karar verdi. Deniz Kızı anlamına gelen Eftalya adında karar kılan çift, “Kız çocuğu bizim hep hayalimizdi. Babasının adı da Deniz olunca Deniz’in kızı anlamına gelen Eftalya adında karar kıldık. Baharın gelmesini müjdeleyen ve bolluk bereket anlamına da gelen Eftalya bizim çok içimize sinen bir isim oldu. Doğum için heyecanla gün sayıyoruz” açıklamasını yap

Kızlarının adı Eftalya (Deniz’in kızı) olunca anlamına uygun bir de fotoğraf konsepti belirleyen çift, soluğu kumsalda aldı. Fotoğraf çekimi için özel tasarım kostüm yaptıran çift, styling de Neslişah Yılmaz Barrus Londan markası ile anlaştı. Objektifin arkasında ise Yiğit Danacı yerini aldı.

Ünlü çiftin çocuklarının adı belli oldu

Baby shower yerine mevlit yapacak olan çift "Bayrağa, millete, vatana, gelenek ve göreneklerimize uygun yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin