Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi

Oyuncular dizi veya film çektikleri filmlerden etkilenip bazen aşkları gerçeğe dönüşebiliyor. Bunlardan biri de FOX TV ekranlarında yayınlanan Gizli Saklı dizisinin başrol oyuncuları arasında yaşandı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ilk kez el ele görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi

FOX ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Gizli Saklı çok kısa sürede final yapmıştı. Diziden geriye aşk kaldı. Sinem Ünsal, partneri Halit Özgür Sarı ile aşk yaşıyor. İtiraf gelmişti, şimdi de ikili ilk kez el ele görüntülendi. İşte Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın o görüntüleri...

İlk kez el ele görüntülendiler

Mucize Doktor ile yıldızı parlayan ve son olarak Gizli Saklı dizisinde boy gösteren oyuncu Sinem Ünsal'ın dizi aşkı gerçek oldu. 4 yıldır aşk yaşadığı Kıvanç Kılınç ile ilişkisini noktalayan oyuncu, partneri Halit Özgür Sarı ile aşk yaşamaya başladı.Oynadıkları dizide senaryo gereği iki sevgiliyi canlandıran Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal, gerçek hayatta da birliktelik yaşamaya başladı. İlişkilerini gizli tutmaya çalıştıkları için dizinin final yapmasıyla Belgrad'a giden çift, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayınca aşkları ortaya çıkmıştı. Tatilden döndükten sonra yoğun iş temposuna devam eden çift, önceki gün Nişantaşı'nda ilk kez el ele görüntülendi. Utangaç tavırlarıyla dikkat çeken ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

'Tatile beraber gittik'

Geçtiğimiz günlerde yeni rol alacağı filmin okuma provası çıkışında görüntülenen güzel oyuncu Sinem Ünsal, ilişkisini ilan etmişti. Halit Özgür Sarı hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, "Tatile beraber gittik. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuştu. Oyuncu evlilikle ilgili sorulara da gülerek karşılık verdi.

Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin