Ünlü cerrahın eşinden şoke eden suçlama! 'Üçlü ilişkiyi reddettiğim için...'

Turizmci B.E. boşanma aşamasında olduğu ünlü estetik cerrah Dr. S.E.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. B.E., dilekçesinde, üçlü ilişki teklifini reddettiği için eşinin kendisine "Köylü" dediğini ve boşanma davası açtığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü cerrahın eşinden şoke eden suçlama! 'Üçlü ilişkiyi reddettiğim için...'

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçeye göre turizmci B.E. (42) ile ünlü estetik cerrah Dr. S.E. (67), 3 yıllık birliktelikleri sonrası Ekim 2020'de evlendi.

EVLİLİKLERİ BİRKAÇ AY SÜRDÜ

Hürriyet'in özel haberine göre; ikilinin çalkantılı biçimde süren evliliği ise birkaç ay sürdü. Dr. S.E., geçen aylarda eşine karşı boşanma davası açtı. Çift arasındaki çekişmeli boşanma davası sürerken eşi hakkında çarpıcı suçlamalarda bulunan B.E. savcılık başvuru dilekçesinde şunları ifade etti:

'KARDEŞİM DEDİĞİ KADINLA SAPLANTILI AŞK YAŞIYORMUŞ'

"Evlilik sonrası evin hemen her tarafında eşimin başka kadınlarla olan fotoğraf, mektup ve yazışmalarını buldum. Eşime ait olan ancak birlikte kullandığımız bilgisayarda başka kadınlarla olan yazışmalarını ve arşivlediği fotoğrafları gördüm. Arkadaşım diye tanıttığı bu kişilerin hepsi ile aslında sevgili olduğunu fark ettim. 15 yıllık arkadaşım, kardeşim diye tanıttığı bir kadınla saplantılı bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ki bu kadının da evli olduğunu biliyor. Bunları kendisine söylediğimde ise 'Bunlar hayatımın bir parçası. Bunu kabullenmen gerekir' diyerek beni darbetti, hakarete uğradım.

'ÜÇLÜ İLİŞKİ TEKLİF ETTİ'

Mahrem anlarımızda bana, tek eşli olmanın doğaya aykırı olduğunu dile getirdi. Bana 3'lü ilişki teklif etti. Bu teklifini kabul etmemem üzerine beni 'köylü' diye niteleyerek 'Bu şekilde evlilik yürümez' dedi. Aynı teklifi daha önce birlikte olduğu kadınlara da yaptığını öğrendim.

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin