Ünlü bankada seks videosu skandalı. Seks videosunu iş arkadaşına gönderen iş adamı hayatının şokunu yaşadı. Goldman Sachs'ın eski ortağı tazminat ödedi

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs bu skandalla sarsıldı. Bankanın eski ortaklarından Adam Dell, iş arkadaşına yanlışlıkla seks videosu gönderdi. Gönderiyi alan kadın 53 yaşındaki adamdan 30 milyon dolar tazminat istedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü bankada seks videosu skandalı. Seks videosunu iş arkadaşına gönderen iş adamı hayatının şokunu yaşadı. Goldman Sachs'ın eski ortağı tazminat ödedi

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs'ın eski partnerlerinden Adam Dell'in, iş arkadaşına yanlışlıkla seks videosu gönderdiği için tazminat ödediği ortaya çıktı.

ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından Bloomberg, olayın pandemide evden çalışma düzenine geçildiği 2020'de yaşandığını yazdı. 

Buna göre Dell, iş projesiyle ilgili bir video çekimi yaparken bilgisayarının kamerasını kapatmayı unutunca seks görüntüleri de kayda girdi.

53 yaşındaki bankacının, durumu fark etmeyerek tüm videoyu kimliği açıklanmayan bir kadın çalışana gönderdiği belirtildi. 

Olayın ardından Dell hakkında, aralarında bankanın CEO'su David Solomon'ın da yer aldığı bir kurul tarafından şirket içinde inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Dell'in ve videoyu gönderdiği iş arkadaşının aynı yıl işten ayrıldığı belirtildi. 

Bloomberg, kadının daha sonra bankacıya tazminat davası açarak kendisinden 30 milyon dolar talep ettiğini bildirildi. Dell'in de iş arkadaşıyla anlaşmaya vararak kendisine tazminat ödemeyi kabul ettiği aktarıldı. Öte yandan haberde bankacının ne kadar tazminat verdiği paylaşılmadı.  

Bankanın Dell'e, firmadan iyi şartlarda ayrılan ve bankaya dışarıdan destek sağlamayı sürdürebilecek kişilere verilen bir onur olan "danışman direktor" unvanını verdiği de ifade edildi. 

Dell, Bloomberg'ün yorum taleplerini reddetti. Goldman Sachs'ın sözcüsü Tony Fratto ise haberdeki bazı bilgilerin hatalı olduğunu öne sürerken, iddiasını destekleyecek herhangi bir detay paylaşmadı. 

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Dell'in kurucusu Michael Dell'in kardeşi olan Adam, 2018'de Goldman Sachs'a katılmıştı. 

ABD merkezli banka, Dell'in yazdığı finans uygulaması Clarity Money'i satın almış, yatırımcı da firmanın partneri olmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin