Ünlü aktör sahneye Öcalan posteriyle çıktı!

Fransa'da her yıl geleneksel olarak organize edilen Fete l’Humanite’ye bu yıl ülkede yaşayan Kürtler de katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü aktör sahneye Öcalan posteriyle çıktı!

Fas asıllı Fransız aktör, yapımcı ve komedyen Jamel Debbouze, İnsanlık Bayramı etkinliğinde sahneye Abdullah Öcalan'ın posterinin olduğu bir flamayla çıktı.



Fransız komünist gazete Humanite tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Fete l’Humanite’ye bu yıl ülkede yaşayan Kürtler de katıldı. ANF'nin haberine göre Humanite bayramında ünlü komedyen Jamel Debbouze da sahne aldı. Kapanış etkinliğinde iki saat boyunca şov yapan Fransalı aktör ve yapımcı, onbinlerce kişi önünde “Daha önceleri, ben şurada stantta yer alıyordum. Şimdi, büyük sahnedeyim. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler” dedi.



Debbouze kendi twitter hesabında da “Teşekkürler Fete de l’Huma.. Bu benim son gösterimdi! Daha iyi bitiremezdim!” dedi. Ünlü komedyen sahneye Abdullah Öcalan ’ın posterinin olduğu bir flamayla çıktı.



Avrupa’da Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için süren imza kampanyaları etkinlikte de devam ederken, 9 Ocak’ta öldürülen üç PKK ’lı kadının isimleri de etkinlik alanında bir meydana verildi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin