'Umutsuz Ev Kadınları'nda sürpriz ödül!

FOX TV'de yayınlanan 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin yeni bölümünde sürpriz bir ödül heyecanı yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Umutsuz Ev Kadınları'nda sürpriz ödül!

Başrollerini Songül Öden, Bennu Yıldırımlar ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı 'Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümünde Nermin'e yılın iş kadını ödülü veriliyor.



84. bölümü ile 19 Eylül 2013 Perşembe günü saat 22.15'de yayınlanacak olan dizinin özeti şöyle:



"Sinan oğlunun kendisinden uzaklaştığını düşünür ve onla daha çok vakit geçirmeye karar verir. Çınar’a bisiklet öğretmeyi planlar ancak ondan önce Mehmet öğretmiştir. Yasemin bunu Sinan’dan saklamaya çalışırken istemeden de olsa oğlunun küçük bir kaza geçirmesine sebep olur.



 Nermin yılın girişimci iş kadını ödülünü kazanmıştır fakat arkadaşlarının kıskandığını düşünüp gizlemeye çalışır. Bu arada kocasının kendisini kandırdığını, aslında çok uzun zamandır işsiz olduğunu öğrenir.



Elif Nermin’in başarılı bir iş kadını olmasından çok etkilenir ve eski reklamcılık günlerini hatırlayıp onun kitap tanıtımını yapmaya heveslenir. Ancak Elif’i kötü bir sürpriz beklemektedir.



Gülşah evlilik yıldönümünü kocasıyla romantik bir şekilde, baş başa kutlamak ister. Gecenin ilerleyen saatlerinde,  biraz fazla ileriye gittiklerinde kızları Alara’ya yakalanırlar. Alara anne ve babasının yaptığı şeyleri etrafa anlatınca Gülşah ve Kudret zor durumda kalır.



Yavuz Sinan’a büyük bir iyilik yapar, Sinan bu iyiliğin altındaki korkunç tuzaktan habersizdir."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin