Ümraniye'de asker eğlencesinde 'pes' dedirten görüntü! Pompalı tüfekle havaya ateş etti

İstanbul Ümraniye'de konvoy halinde asker eğlencesi yapan araçta bulunan bir kişi, elindeki pompalı tüfekle havaya ateş etti. O anlar konvoyda bulunan kişiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Ümraniye'de asker eğlencesinde 'pes' dedirten görüntü! Pompalı tüfekle havaya ateş etti

Ümraniye’de bir grup, caddede araçlarıyla konvoy halinde dolaşarak Asker Eğlencesi yaptı. Konvoyda bulunan otomobilin camından çıkan bir kişi elindeki pompalı tüfekle havaya ateş etmeye başladı.

O anlar konvoyda bulunanlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Eğlence sırasında şans eseri kimse yaralanmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, Ümraniye'de meydana geldi. Asker eğlencesi düzenleyen bir grup, caddede araçlarıyla konvoy yaptı. Gruptan biri araç içinden pompalı tüfekle havaya ateş açtı. O anlar cep telefonu ile kayıt altına alındı. Görüntülerin ardından Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, görüntü üzerinde yaptıkları incelemede konvoyda bulunan otomobil ve şüphelileri tespit etti. Havaya pompalı tüfekle ateş eden şüpheli 17 yaşındaki A.Ç. ve beraberindeki İ.E adlı kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfek de polis tarafından ele geçirildi. 

Ümraniye Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada "34 ERF… Plakalı araç içerisinden silahla ateş etmek suretiyle "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" eyleminin şüphelisi A.Ç isimli (SSÇ) ile İ.E adlı şüpheli ve olayda kullanılan silah (pompalı tüfek) ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Pompalı tüfekle ateş ettiği belirlenen 17 yaşındaki A.Ç, Ümraniye Çocuk Büro Amirliği'nden çıkarılarak Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin