Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışına Murat Sarı'dan bomba iddia: Önünü kesmek istiyorlar! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı aday göstermişti

Medyatava TV Gündem programının konuğu olan Araştırmacı Murat Sarı yeni seçim kanununu, erken seçim ihtimalini ve seçim öncesi kamuoyu araştırmalarını değerlendirdi. Erken seçim ihtimalinin tamamen rafa kalktığını belirten Sarı yüzde 7 barajının etkileri hakkında da açıklamalarda bulundu. Murat Sarı aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışına Murat Sarı'dan bomba iddia: Önünü kesmek istiyorlar! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı aday göstermişti

Araştırmacı Murat Sarı Medyatava TV Gündem programının konuğu oldu ve gündemde olan yeni seçim kanununu, erken seçim ihtimalini ve seçim öncesi kamuoyu araştırmalarını değerlendirdi. Sarı, merak konusu olan erken seçim ihtimalinin tamamen rafa kaldırıldığını vurguladı. 

Yeni Seçim Kanunu'nun en çok tartışılan maddesi olan yüzde 7 barajının meclise etkisini açıklayan Murat Sarı yeni ittifaklar doğabileceğini söyledi. Murat Sarı aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. İşte o açıklama: 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin