Ümit Özdağ'dan Lozan Antlaşması'na "müsvedde" diyen Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu'na yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu senedini, Lozan Barış Antlaşması'na "müsvedde" diyen 2'nci Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’na sert yanıt. Osmanoğlu’nun sözlerini alıntılayan Özdağ, Osmanoğlu’na “Salağa salak deriz” dedi. 

Ümit Özdağ'dan Lozan Antlaşması'na "müsvedde" diyen Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu'na yanıt

 Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Abdülhamid'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu arasında sosyal medyada Lozan Barış Antlaşması polemiği yaşandı. 

Özdağ, Twitter’da Osmanoğlu’nun "Devlet-i Aliyye'nin bakiyesi Türkiye'nin tapusu Lozan'la değil ecdadımın kanıyla alınmıştır. Lozan, bizim gözümüzde savaşarak kazanıp masada kaybettiğimiz müsvedde kağıt hükmünde yırtılıp atılması gereken bir antlaşmadır” alıntılayarak “Salağa salak deriz” paylaşımı yaptı.

Osmanoğlu, Özdağ’ın paylaşımına yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Osmanoğlu, isim vermeden, Twitter’da yaptığı paylaşımda “Siyasetteki tek sermayesi kaos ve ırkçılık olan darbeci bir askerin çocuğu, Lozan ile ilgili düşüncemizden dolayı şahsımıza hakaret etmiş. Elhamdülillah soyumuz sopumuz belli, senin gibi çamur ve çukur şahsiyetlilerin yaptıkları hakaretler bizden birşey götüremez. Seni ve senin gibi Üm-İt'siz şahısları, yaşam alanınız olan çamur dolu çukurda bırakıyor ve yaptığın hakareti bu Milletin vicdanına havale ediyorum..” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin