Ümit Dikbayır'ın TV100'deki sözlerine Esma Bekar'dan açıklama...

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, TV100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a katılarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar ile ilgili yaptığı iddialarla Türkiye gündemine oturdu. Bekar, Dikbayır'ın sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ümit Dikbayır'ın TV100'deki sözlerine Esma Bekar'dan açıklama...

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının konuğu oldu. Dikbayır'ın programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar ile ilgili iddiaları Türkiye'nin gündemine oturdu.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTIM"

Bekar sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda "Bugün akşam TV100 kanalında yayınlanan Ümit Dikbayır’ın katıldığı programda, benim ve eşim hakkında öncelikle kişilik haklarımıza yönelik, pek çok gerçek dışı, asılsız iddialar ve dayanaksız beyanlar ileri sürüldüğünü yakın çevremden işitmiş durumdayım. Bugün itibarıyla bu iddia ve beyanlara karşı hukuki süreci avukatımız aracılığı ile başlatmış bulunuyoruz. Konunun, hukuka intikal ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin