Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu

Radyo sektörünün önemli kuruluşu URYAD, yeni yönetim kurulunu belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu

Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği (URYAD), Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşen Genel Kurul toplantısında yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İlhan Uzundurukan, yeni dönemde özellikle radyoyu gençlerle bir araya getiren projelere odaklandıklarını belirtti.



URYAD, yaptığı Genel Kurul'da 2013-2014 Yönetim Kurulunu yeni dönem için de seçti. Yeni Yönetim Kurulunda 2013-2014 dönem başkanlığını yürüten İlhan Uzundurukan ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Olcay Akay, Şebnem Hoşcan ve Abdullah Özdoğan Başkan Yardımcısı, Sinan Ergun da Sayman üye olarak görev aldı.



Genel Kurul'da ayrıca Dernek tüzüğündeki bazı maddeler tadil edildi. Bunlardan en önemlisi bundan böyle radyoda pay sahibi  ya da üst düzey yönetici olanların da URYAD'a gerçek üye olabilmesi oldu. 



Radyo, Gençlerle Bir Arada



URYAD Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uzundurukan seçim sonrası yaptığı konuşmada "Radyoların birlikteliklerinden oluşan güçle iki yıl gibi kısa sürede sektör adına önemli gelişmeler kaydettik. Öncelikli olarak iki yıldır yapılmasına ara verilen ama sektörün nicel anlamda büyümesine önemli katkı sağlayacak olan Radyo Dinleyici Ölçümü Araştırması'nı dokuz ay gibi kısa bir sürede tekrar hayata geçirmeyi başardık. Radyo Dinleyici Ölçümü Araştırması'nı 1968'den beri bu alanda dünya çapında tecrübe sahibi olan Nielsen Media ile birlikte aylık olarak yapıyoruz. Sektör için çok önemli olan 'tutarlı, tarafsız, şeffaf, güncel, güvenilir ve hesap verebilir' esaslarına uygun olmak vazgeçilmez prensiplerimiz. Sektörün sorunlarına eğilerek, sektöre değer katacak çalışmalar yapmaya ve startını Şehir Üniversitesi'nde verdiğimiz ‘Dijital Radyo Gençliği’ gibi projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.



Ulusal Radyo Yayıncılar Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu şöyle:



Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin