Ülkü Ocakları'nın Kılıçdaroğlu ve Akşener pankartını haberleştiren gazeteciye saldırı iddiası

Çanakkale Ülkü Ocakları'nın il başkanlığı binasına Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan pankartları haberleştiren gazeteci Muhammed Yavaş, Çan Ülkü Ocağı Başkanı tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ülkü Ocakları'nın Kılıçdaroğlu ve Akşener pankartını haberleştiren gazeteciye saldırı iddiası

Çanakkale Ülkü Ocakları'nın il başkanlığı binasına Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan, "Dikkat! Attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın/Bazıları iki yüzlüdür" yazılı pankart asılması gündeme gelmişti.

Ülkü Ocakları'na asılan panartları haberleştiren gazeteci Muhammed Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Çan Ülkü Ocağı Başkanı tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. 

Ülkü Ocakları'nın Kılıçdaroğlu ve Akşener pankartını haberleştiren gazeteciye saldırı iddiası - Resim : 2

Pankart ile ilgili olarak "Ülkü Ocaklarından tepki çeken pankart" başlıklı haber yapan Çandan Haber Gazetesi sahibi Muhammed Yavaş, haberin ardından İlçe Başkanı Hasan Dinç'in sosyal medya tartışmalarının ardından kendisini aradığını, Çan’daki bir kafeye çağırarak, "Çay içeceğiz kardeşim" dediğini belirtti. Yavaş, gerçekleşen olayı şu sözlerle duyurdu:

"Daha önceden arkadaşlığımız olduğu için gittim. Elimi sıktı, bir anda 'Devlet Bey'e nasıl yazarsın?' deyip saldırmaya başladı. Ben kendisine hiçbir şekilde karşılık vermedim ve yere kapandım. Ben yerdeyken vurmaya devam etti."

"SİNAN ATEŞ'İ ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ GİBİ BENİ DE Mİ ÖLDÜRECEKSİNİZ?"

Saldırıya uğrayan gazeteci, "Sinan Ateş’i öldürdüğünüz gibi beni de mi öldüreceksiniz?" diye sorduğu soruya, "Öldüreceğiz len" diye karşılık aldığını söyledi.

 

 

Etiketler millet ittifakı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin