Ülke TV'de dehşete düşüren sözler

Ülke TV'de Esra Elölünü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katılan yazar Sevda Noyan'ın söyledikleri kan dondurdu. Sevda Noyan Ülke TV ekranlarında ölüm tehdidinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ülke TV'de dehşete düşüren sözler

Ülke TV'de Esra Elölünü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katılan yazar Sevda Noyan'ın söyledikleri kan dondurdu.

15 Temmuz'da istediklerini yapamadıklarını söyleyen Sevda Noyan, "Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak… Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır” dedi.

Bu sözlerin üzerine sunucu Esra Elönü de "Ayak’ az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" dedi.

Program sosyal medyada infial yarattı.

İşte o sözler:

 

Videonun sosyal medyada yayılmasıyla tepki çeken Sevda Noyan, sözlerinin arkasında olduğunu belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

“Evet açık ve net söylüyorum. Hiçbirinizden korkmuyorum hain zombiler. Şayet bir kez daha bu ülkede darbe yapmaya kalkarsanız sonunuz hiç iyi olmayacak bunu çok iyi bilin. Yaptığınız hakaretleri attığınız iftiraları size iade ediyorum… Bilin ki hiç etkilenmiyorum.. Hain zombiler. Konuşmam niye size dokundu tekrar darbe yapmayı mı planlıyorsunuz? Bu sefer kaçacak delik bulamazsınız. Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın, hiç etkilenmem. Alışkınız sizin iftiralarınıza… Liderim Recep Tayyip Erdoğan… Sonuna kadar onun yanındayım.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin