Ukrayna işgalinin 100. gününde buruk konser

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal hareketinin üzerinden 3 ay geçti. Ukrayna işgalinin 100. gününde buruk bir konserle barış severler anılacak.

Google Haberlere Abone ol
Ukrayna işgalinin 100. gününde buruk konser

Konserin organizasyonuyla ilgili duyuru şöyle:

Ukrayna kuşatması ve işgali 100'üncü gününe gelmesine rağmen maalesef barışa yönelik bir çözüme kavuşmuş değil. Her gün bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. Dünya medyası bölgedeki ilk çatışmaları kesintisiz haberlerle gözler önüne seriyordu. Fakat bu dramda insanlar için kanıksanır oldu. Haber önceliği olarak gerilere düştü.

Masum insanların dramı sürüyor, yardıma muhtaç duruma gelmiş binlerce insana bir damla suda olsa bağış toplamak ve barış diye haykırmak için Ukraynalı ve Türk birçok tanınan virtüöz ve ses sanatçısı savaşın 100.cü gününde 3 Haziran Cuma 19.00 da İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Kemal amfisinde konser verecek.

Konserde; Sevda MAMEDOVA, Hayriye Büşra SOLAK, Ayşe ABHAİROVA, Rubar DİNDAR, Aline ŞRAM, Switlana VORONİNA, Mest Band & Güneş AKKÖLER sahne alacak.

Konser sunuculuğunu İsk ander OSMANOV ve Vitalina İVAŞÇENKO yapacak. Gecede toplanan gelir Ukrayna konsolosluğu aracılığı ile Ukraynalı vatandaşlara ulaştırılacak.

Ukrayna işgalinin 100. gününde buruk konser

KONSER ORGANİZASYONU:

Dr. Sinan ERTEMEL  ( İTÜ İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı )

Sevda MAMEDOVA  ( Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Opera Bölümü )

KONSER TARİHİ : 03.06.2022

SAAT   : 19.00

YER     : İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin