Uğur Dündar'dan ünlü televizyoncu için kötü haber

Uğur Dündar bir dönem haber bülteni sunan ünlü televizyon habercisi Korcan Karar’ın kangren olduğunu belirterek yaşadığını sıkıntıları dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'dan ünlü televizyoncu için kötü haber

Türkiye’de bir dönem ana haber bültenlerinde sıkça görmeye alıştığımız televizyon habercisi Korcan Karar’ın kangren olduğu açıklandı.

Uğur Dündar Sözcü gazetesindeki bugünkü “Kangren” başlıklı yazısında bir dönemin en çok tanınan televizyon habercilerinden olan Korcan Karar’ın yaşadığı sağlık problemlerini anlattı. Dündar ayrıca Korcan Karar’ın işsizlikle de mücadele etmek zorunda kaldığını da anlattı.

Uğur Dündar'dan ünlü televizyoncu için kötü haber

Uğur Dündar yazısında bir yandan pandeminin yarattığı kapanma ve yalnızlık günleri, diğer yandan da işsiz geçen yılların stresiyle Korcan Karar’ın şekerinin yükseldiğini, ayak parmağında kangren olduğunu ve kesilmek zorunda kaldığını açıkladı.

Uğur Dündar'dan ünlü televizyoncu için kötü haber - Resim : 2

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran (önde) ve eşi, ameliyat sonrası Korcan Karar'a geçmiş olsun ziyaretinde.

 KORCAN KARAR KİMDİR?

Korcan Karar, 1 Ocak 1962 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

Roma Santa Cecilia Konservatuvarı'nda viyolonsel eğitimi sonrası gazeteciliğe başlayan Korcan Karar, 1981'de İtalya ve Roma muhabiri olarak görev almıştır.

Korcan Karar 1985 yılında İstanbul'da bir gazetenin haber merkezinde foto muhabiri - muhabir olarak çalışmaya

Korcan Karar 1993 yılında Show TV'de Turunç Hattı programını sundu. 1994 yılında yine Show TV'de Şok programını sundu. Bosna Belgeseli, Bosna'nın Son 365 Günü ve Ölüm Kampları adlı haber belgesellerini hazırlayıp sundu. atv'de bir mizah programı Şok'u hazırladı. Mart 2001'de atv'de Haber Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildi. Temmuz 2005'te atv'de Ana Haber Bülteni'ni "anchorman" olarak sunmaya başladı.

Korcan Karar 2008 yılının Ocak ayında Show TV'ye transfer oldu. Ali Kırca ile beraber çalıştı. 9 Eylül 2009'da Berna Özkan'la evlendi.

Korcan Karar hayatına Alaçatı'da devam etmektedir.

KORCAN KARAR'IN HASTALIĞI NE?

Korcan Karar'ın kangren olması nedeniyle ayak parmakları kesildi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin