Uğur Dündar'dan 'Altılı Masa'ya tarihi çağrı! Bir kez daha davet etti

tv100'de ekrana gelen Haftanın Panoraması programında altılı masa liderlerine yeniden çağrıda bulunan duayen gazeteci Uğur Dündar "Altılı Masa'yı oluşturan liderler gelirler biz gazetecilerin karşısına çıkarlar, ucu açık bir programla onlara sorular sorarız ve böylece unutulan, tarihin bir kenarına terk edilen tartışma kültürü tekrardan hayat bulur" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'dan 'Altılı Masa'ya tarihi çağrı! Bir kez daha davet etti

2002 yılında duayen gazeteci Uğur Dündar moderatörlüğünde dönemin AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bir araya geldiği tarihi buluşma tv100'de yayınlanan Haftanın Panoraması programında yeniden ekrana geldi.

'ALTILI MASA'YA ÇAĞRI

Programda 'Altılı Masa'da yer alan genel başkanlara yeniden çağrıda bulunan duayen gazeteci Uğur Dündar "'Altılı Masa'yı oluşturan liderler gelirler biz gazetecilerin karşısına çıkarlar, ucu açık bir programla biz onlara sorular sorarız ve böylece unutulan, tarihin bir kenarına terk edilen tartışma kültürü tekrardan hayat bulur." dedi.

'TARTIŞMA FORMATINI BİZİM DEMOKRASİMİZE KAZANDIRMAMIZ GEREKİR'

Dündar "Madem biz güçlendirilmiş parlamenter demokrasiyi savunuyoruz, o demokrasilerin vazgeçilmezlerinden biri olan tartışma formatını bizim demokrasimize kazandırmamız gerekir. Bunun başlangıcı da 'Altılı Masa'yı oluşturan liderlerin gazetecilerin karşısına çıktığı bir programda gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin