Uğur Dündar'a küfür etti, Soylu harekete geçti!

Eski Yozgat AKP Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, gazeteciler Uğur Dündar'a sosyal medya hesabından küfür edince, usta gazeteci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'a küfür etti, Soylu harekete geçti!

Eski Yozgat AKP Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, gazeteciler Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve tiyatrocu Müjdat Gezen'e sosyal medya hesabından küfür etti.

Uğur Dündar sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Uğur Dündar'a küfür etti, Soylu harekete geçti!

Süleyman Soylu bu çağrının ardından Uğur Dündar'ı aradı. Uğur Dündar, konuyla ilgili olarak "Biraz önce İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlâksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sayın Soylu’nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim" dedi.

Çelebi Altuntaş sosyal medya hesabından Uğur Dündar'ı hedef almaya devam etti ve şu cevabı verdi:

"Uğur Dündar yıllarca bu milletin namaz kılan evlatlarını fişlemekle geçti hayatın. Sizden korkan sizin gibi olsun. Verilmeyecek Hesabımız Yok. Adalet önünde boynumuz kıldan ince. Ne ceza verilirse şereftir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin